Derin Çizik Çözümü

Şu resimdeki aracın renk tonu, vernik-renk farkının tabir ettiğin açık mavi renk ile bir tutuyorsan başka sözüm yok.

Bağlı olduğum bilgisayar net çıkışı engelli olduğu için resim görünmüyor. Orjinal boyanın aynısı alınıp bahsettiğim şekilde rötüş yapılırsa sıkıntı olmaz. Derin çiziklere ya yama boyası olur yada rötüş yapılır.

Son düzenleme:
Cemal bey sizden ricam, zippo benzin-sertleştirici-vernik karışımı ile çizik düzeltme işini Google amcadan bir araştırın. Belki yardımcı olur.

Kendi aracında böyle birşey denedin mi? geri kalan boyada sıkıntı yaratmasın?

şahsen yapabileceğim birşey değil anladığım kadarıyla mahfederim diye çekiniyorum servis 150 tl karşılığı çizikleri % 90 giderme ve aracı komple boya koruma yapacağını söyledi şimdilik serviste karar kıldım

kaputun canına okumus cocuklar gecmiş olsun..bu arada sadece bir fikir vereyim.opel yetkili servislerinde kaput filmi yapıyorlar bu filmle kaplatırsanız belki çizikler bu kadar göze batmayabilir. ne kadar işe yarar bilmiyorum ama..

bence her baktıgınızda moraliniz bozulacaksa boyatın gitsin..zaten kazalı kaputla kazasız kaput anlasılıyor

Geri