Dikkat ettiniz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oki1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oki1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Az önce dikkatimi çekti.Aracı kilitledikten sonra kontrol amaçlı bagajı  açmak için  dokunmatik butona bastığımda nasıl söyliyeyim dızzzt diye bi ses geldi ve  göstergedeki park freni lambası yandı. Yaklaşık 15  saniye sonra kendiğinden söndü. Ve bunu birkaç kere denedim ve her defasında aynı şey oldu. Bana ilginç geldi bu olay...

Ynt: Dikkat ettiniz mi?

Araci kilitledikten sonra bi kac dk elektrigi kesmedigi icin oyle oluyor.
Mesela el freni cekiliyken arac stop edip anahtari cekin gostergede bisey yanmiyor teypi acin el freni isigida yaniyor.

bulent_tnt link' Alıntı:
Araci kilitledikten sonra bi kac dk elektrigi kesmedigi icin oyle oluyor.
Mesela el frencekiliyken arac stop edip anahtari cekin gostergede bisey yanmiyor teypi acin el freni isigida yaniyor.

Bülent bey , söylediklerinizi daha önce de fark ettmiştim. Fakat aracı kilitledikten yaklaşık bir saat sonrada aynı şeyi denedim. Bahsettiğim gibi aynı olayı tekrarlıyor araç. Oyüzden ilginç geldi bana ..

kapıları açıp kapamanıza bile gerek yok kapılar kilitliyken yine kilitleme tuşuna basıncada yanıyor bunun nedeni olarak otomatik park freni olması diye düşünüyorum çünkü başka türlü el frenini çekip çekmediğinizi kontrol edemiyorsunuz

oki link' Alıntı:
Bülent bey , söylediklerinizi daha önce de fark ettmiştim. Fakat aracı kilitledikten yaklaşık bir saat sonrada aynı şeyi denedim. Bahsettiğim gibi aynı olayı tekrarlıyor araç. Oyüzden ilginç geldi bana ..
hic dikkat etmedim ama 15 sn sonra sonuyorsa problem olacagini zannetmiyorum yarin bende bi deniyeyim bari merak ettim

astraowner link' Alıntı:
kapıları açıp kapamanıza bile gerek yok kapılar kilitliyken yine kilitleme tuşuna basıncada yanıyor bunun nedeni olarak otomatik park freni olması diye düşünüyorum çünkü başka türlü el frenini çekip çekmediğinizi kontrol edemiyorsunuz

Evet bende aracımı ilk aldığımda farketmiştim bu göstergeyi kapılar kilitlenince belli bir süre yanık kalıyor. Acaba arıza mı diyerek sönene kadar aracın başında beklemiştim :))

Geri