direksiyon sistemi çeşitleri

Ynt: direksiyon sistemi çeşitleri

chiv link' Alıntı:
Benim aracım 2012 edition 1.6 115hp motorlu, akşam kontrol edeyim bende merak ettim.

muhtemelen sizin araçta hidroliktir. bu arada dün insignia 2.0 cdti uzun bir süre kullanma fırsatım oldu. bu aracın direksiyonuda ağır muhtemelen bu araçta da hidrolik direksiyon kullanmışlar.

komşumda 2013 1.4 t cosmo var. bu akşam onunkine baktım. elektrikli.

şimdiye kadarki bilgilerle şunu söyleyebiliriz sanırım. makyajlı editionlarda hidrolik kullanılmış. makyajlı sport ve cosmo elektrikli. enjoy dan henüz bilgi yok.

arkadaşlar benim direksiyondan çevirince bir sürtünme sesi geliyor. plastik parçalar birbirine sürtüyormuş gibi.
bu problemi yaşayan var mı ?

sohayli link' Alıntı:
arkadaşlar benim direksiyondan çevirince bir sürtünme sesi geliyor. plastik parçalar birbirine sürtüyormuş gibi.
bu problemi yaşayan var mı ?

ben yaşadım. airbag sargısı değişti.

Bende merak edıp dun aksam baktım 2012 1.6 edıtıon o parça yok yanı elektrıklı dıreksıyon mevcut..

sohayli link' Alıntı:
sağol arkadaşım, hangi serviste yaptırdınız işlemi?

her nekadar servisinden daha önce memnun kalmasamda yoğunluk nedeniyle mecburen erdemir de değişti. şimdilik sorun yok.

Ynt: astra j fan açınca direksiyon sallanıyor:( araç iki haftalık

arkadaçlar mrb aracım daha iki haftalık beylikdüzünde rampara ışıklarda duruyorum fan açılınca dreksiyon ps oyununun kolu gibi sallanıyo  titreşimli gibi sanki sizdedede aynısı oluyo mu servise gitmem gereklimi  saygılar..

Geri