direksiyon sistemi çeşitleri

Ynt: astra j fan açınca direksiyon sallanıyor:( araç iki haftalık

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
arkadaçlar mrb aracım daha iki haftalık beylikdüzünde rampara ışıklarda duruyorum fan açılınca dreksiyon ps oyununun kolu gibi sallanıyo  titreşimli gibi sanki sizdedede aynısı oluyo mu servise gitmem gereklimi  saygılar..
Aynısı benim araçtada var. 2012 makyajlı edition. Fan devreye girince araca birşeyler oluyor, her yeri titriyor...

Ynt: direksiyon sistemi çeşitleri

fandan oldugunu bilmeyen biri olsa panikler resmen titresimli oyun konsolu gibi :) sende olmasina sevindim bende sadece bende oluyo sandim arac daha iki haftalik uzuldum bi sorun var diye demekki astra j lerde kronik bi sorun bu cozumu varmi acaba bilen varsa yonlendirirse sevinirim:)

Ynt: direksiyon sistemi çeşitleri

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
fandan oldugunu bilmeyen biri olsa panikler resmen titresimli oyun konsolu gibi :) sende olmasina sevindim bende sadece bende oluyo sandim arac daha iki haftalik uzuldum bi sorun var diye demekki astra j lerde kronik bi sorun bu cozumu varmi acaba bilen varsa yonlendirirse sevinirim:)
Çözümü olan birşey olduğunu sanmıyorum, servise gitsen birşey yok diyip geri yollayacakları için sinir bozmaya gerek yok bence...

Geri