Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2004 cdti var bendede bir kez oldu arabayı ilk çalıştırdığımda direksiyon çok ağırlaşmıştı (EPS. Elektrik motorlu hidrolik direksiyon sistemi) ışığı yanmıştı stop ettim 1-2 dakika bekledim tekrara çalıştırdığımda düzelmişti yani bu EPS nin işi
2004 cdti var bendede bir kez oldu arabayı ilk çalıştırdığımda direksiyon çok ağırlaşmıştı (EPS. Elektrik motorlu hidrolik direksiyon sistemi) ışığı yanmıştı stop ettim 1-2 dakika bekledim tekrara çalıştırdığımda düzelmişti yani bu EPS nin işi
insallah problem cıkmaz . servise bende gittim hiç bir şey yok dediler.sorun oldugunda görebilseler yardımcı olabileceklerini söylediler .Aracıda biraz kullandılar test sürüşü falan.Peki bu yolda iken gerçekleşse mesela 80- 90 km hızla giderken acaba neler olur....?????(ALLAH GÖSTERMESİN)
şuana kadar opelde mekanik bi sorun duymadım ama neden olmasın.Bu arada servise götürdüysen sonucunuda bizimle paylaşırsan sevinirim.Umarım önemli bişeyi yoktur
servise bende gittim hiç bir şey yok dediler.sorun oldugunda görebilseler yardımcı olabileceklerini söylediler .Aracıda biraz kullandılar test sürüşü falan.