yorumlara bakılırsa arkadaşlar herkes dizel arabadan yana böle giderde bende arabamı satıp dizele geçeceğimm
Bende dizel diyorum
Bende dizel diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesınlıkle dızele karşıyım ama tabıkı kötü olduğu veya baska bir sorunu oldugu için değil sadece ısınamadıgım ve benzınlı kadar gitmemesı yüzündendizel arabada 2. el 3 4 yasında alacaksanız kesınlıkle bulaşmayın derım.turbu vs. gibi sorunlar çıkarttıgını çoğu kişiden duydum.
kesınlıkle dızele karşıyım ama tabıkı kötü olduğu veya baska bir sorunu oldugu için değil sadece ısınamadıgım ve benzınlı kadar gitmemesı yüzündendizel arabada 2. el 3 4 yasında alacaksanız kesınlıkle bulaşmayın derım.turbu vs. gibi sorunlar çıkarttıgını çoğu kişiden duydum.
dizelin tek sevmedığim tarafı traktor gıbı calısıyor olması dizelde clio asla bence corsa falan daha mantıklı gıbı