Dizel mi Benzinli mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar öncelikle cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.İstanbulda olanlar bilirler.Bağcılarda oto center a gittim bugün.Bi vectra buldum dizel.Araç temiz fakat bi sorunu var o da komple boyalı olması.Linkini de koyuyorum.
http://www.sahibinden.com/2001_model_vectra_2_0_dti-42WQQaXQQ14196170WQQpXQQdisplayitem

Ayrıca fiyat bana 14.000 dedi.Ve pazarlık payıda var.

2.seçenek olarakta 2000 model temiz 2 parça boyalı 1,6 ies civic buldum 117,000 de.
Bunun fiyatınada 15.000 dediler son fiyat.

Hangisi daha mantıklı olur acaba.Hondanın lpg yok yakıt çok yakarmı diye kafama taktım açıkçası.

bu vectradan uzak dur derim 2.0 dti yaziyor diger tarafta 1,9 cdti yaziyor ki zaten bu modellerde cdti motor yok ayriyetten benim duydugum bildigim gördügüm kadariyla bu motorlar sorunlu üretildi bir arkadasimda bu motorlu bir zafiradan cok cekti hep dizel al diyoruz ama dikkat edilecek husus dti degil cdti alman bence dti lerden uzak dur hic bakma bile..

benzinli kadar gitmiyor mu?
ne acıdan?
vipci sen kızma:D senın arabalar 1.9 dizel ama abimizin alacagı 1.4 veya 1.6 olacak o motorlar benzınlı gibi sıkıştırmaya gelmez.örnegın fiesta 6000 devir 4500 de devir kesıyo:D sence benzınlı gibi gidebılırmı?

dostum bu vectra önden kazalı.. hemde bayağı bayağı kazalı; arabaının burnu bir tuhaf duruyor. far-tampon-kaput falan zaten değişmiş de, fazlasını bilemem.. muhtemelen airbaglerde açılmıştır. eğer komple boyalıysa zaten ya taklalıdır, yada bir kaç değişik noktadan hasarlıdır..

ez cümle HİÇ BULAŞMA.. Ayrıca tekrar söyleyim, yakıt konusuna takılma.. En son baktığın şey yakıtı olsun. Benzinliye lpg takarsın, dieseldende ucuza gelir.

bende eskiden dizeller gitmez diyordum ama, durum öyle degilmis..yanilmisim.. gec oldu ama artik bir dizelim var..

1,9.... berkay

Geri