Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kim ne derse desin...1lt mazotun gideceği yol belli 1lt benzinin...o yüzden dizel her zaman daha avantajlı...50lt ile 1000km gidiyorum. 50lt benzinle kaç km gidilir?
dizel ne kadar zamlanırsa zamlansın hala kardasın.az yanıyor sonuçta yakıt.ama doğru tabi nerdeyse aynı litre fiyatı ile alınıyor ama benzinli aracın depo ibresinin düşüşünü kendi gözlerinle izlemek gerçekten acı o yüzden dizel
kim ne derse desin...1lt mazotun gideceği yol belli 1lt benzinin...o yüzden dizel her zaman daha avantajlı...50lt ile 1000km gidiyorum. 50lt benzinle kaç km gidilir?
dizelin bakım masrafları fazla alırken fazla kullanırken az .bence dizel ile benzinli şuan eşit.fakat kötü yakıt sonucunda dizellerde çok kolay arıza veriyor mesala enjectör takımı 1500 -2000 ytl arasında turbo arızaları 2000-3000 ytl civarında.şuan alınacak araba benzinli
dizel araçlar iş amaçlı kullanıldıkları sürece hala avantajlılar litre bazında az yakıyorlar sonuçta.ama kişisel kullanım dediğimiz ailece haftasonları kullanmakta olduğumuz araçları dizel almanın pek bir mantığı kalmadı artık.
dizelin bakım masrafları fazla alırken fazla kullanırken az .bence dizel ile benzinli şuan eşit.fakat kötü yakıt sonucunda dizellerde çok kolay arıza veriyor mesala enjectör takımı 1500 -2000 ytl arasında turbo arızaları 2000-3000 ytl civarında.şuan alınacak araba benzinli
eğer benim gibi her hafta konya-ankara yapıyorsan dediğimi daha iyi anlarsın...aracım 60.000 de 4 bakım geçirdi ve benzinliye göre tek kuruş fazla bi bakım parası ödemedim. ki aracımda triger kayışı yok zincir var bu bakımdan da daha avantajlı. yine bi araba alacak olsam yine dizel alırım