Dünyada Benzin Fiyatları....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serbest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu mudur yani iyiye giden ekonomi,düşen enflasyon değerleri,bu istatistikleri yapan kimdir ya,kesin sarhoşken yapıolar bu araştırmaları,temel kullanım gereçleri,yiyecekleri falanı filanı uçuo gidio,hala çok iyiyiz sakın bozmayın diolar.
bu adamlar kesin pinpon topu,badminton raketi,squash ayakkabısı gibi alakasız şeylere göre enflasyona bakıolar,ben bunların... neyse bişi demiorum,forumumu seviyorum atılmak istemiyorum.

benim lpg li 1,6 astram arkadaşımın 1,5 dizel getzinden km başına 2 ykr daha az yakıyor.Dizel alanlar tepkisinde haklı.Benzinli araçlara da lpg yi öneririm.

turkıye de petrol bulundukca zam gelıyor. sunlara bırı anlatsın herhalde yanlıs anlıyorlar.

bugun haber3'te yer alan bir habere göre Türkiyedeki dizel fiyatı kimi avrupa ülkelerindeki benzin fiyatını bile geçiyormuş...

üretmeden yemek diye buna denir işte...kişi başına en düşük miilli gelir bizde en pahalı mal yine bizde...bu ne demek ? koca bir ülke sadece vergi üzerinden ilerliyor..yani 5 verip 4 alıyor...bu kişi başına milli gelirde ayrı bir saçmalıkta nese...sabancının trilyonlarını bile hesaplamaya kattıkları halde durum bu...

Öyle demeyin arkadaşlar bizim vergiler ile gemicik ve mısır işlerinde kullanıyolar.o kadar çok iyi niyet duygularım var ki buradan yazamam

almanyadaki benzinin litre fiyati bugun itibari ile 1,42 euro. listede 1,16 euro yazilmis. liste sanirim 2 senelik..

Geri