Dürüstçe cevaplayabilir misiniz?

1.9 cdti, hem ekonomik hem performanslı. Vergisi yüksek, fiyatı pahalı diyenler olabilir, dizel-benzin farkı bu açlığı kapatır.
evet Erman inda dedigi cok dogru, uzun bir arastirmadan sonra ben öyle yaptim 1.9 cdti 150 hp benim arabam zafira 1550 kg agir ve yüksek bir araba performansi harika yakiti ise siz karar verin 1.2 benzinli bir corsadan daha az yakiyor bu motorlari düsünen arkadaslara öneririm..saygilar..

bu tamamen beklentiyle alakalı bir durum o kasa o motoru kaldırmasa opeli mühendisi o motoru takarmı gerizekalı mı bu adamlar çok seri bir araba isteyen parası olan giden 2000 motor alır, yok ben vergisi az olsun az yaksın ekonomik olsun diyende gider 1600 motor alır olay aslında bu kadar basit

arkadaş doğru söylemiş.temizini alıyosan çok konforlu araba

Agrasif bir sürüş tarzınız yoksa alınabilecek bir araç. Sakin kullanımlar için rahat, konforlu ve güven veren bir araç.

ben bu opellere düşünen araba diyorum. (özel modeller hariç)

pedala basıyorsun ve araba düşünüyor "gitsem mi gitmesem mi....." yani "atıl kurt" olayı yok. Bekliyeceksin hızlanacak. Ara hızlanma süreleri cok kotu. seri kesinlikle değil. ama güçsüzde değil.

konforlu, guclu ve sağlam.
yokuşlarda düşük viteste yüksek devirde çıkarsın. "126 bis" bile çıkıyor vectra mı ıkamayacak.

Vectra C 1.6 nın alt devirleri çok canlı.. astrayla denemek istersen mahoni serkan abiden 1saatliğine alayım :D hehehe

skyeye´isimli üyeden Alıntı
1.9 cdti, hem ekonomik hem performanslı. Vergisi yüksek, fiyatı pahalı diyenler olabilir, dizel-benzin farkı bu açlığı kapatır.

1.6nın lpgde ne yaktığını duysan dudağın uçuklar :D ben 1.4 corsaya lpgli binerken kafayı yiyyordum benden bile az yakıyordu araba :D

Son düzenleme:
devamlı şehir içi kullanacaksan alternatiflere bak ama şehirlerarası kullanacam diyorsan kesinlikle tercih et

Alma derim.Kasası üretilmeyecek bir araç almak ne kadar mantıklı olur bilemem.

Geri