Dürüstçe cevaplayabilir misiniz?

Astra Classic 1.4 kasası üretilmiyor.Üretilmiş olan kasayı 2010 yılına kadar eritmeye çalııyorlar.

Bugün ASTRA modelini de almam 2010'da yeni kasası çıkıyor.

Motor veya görünüşü için birşey demiyorum...

Ben olsam daha üretilmeyecek olan bir aracı almam.

Adam derki benim için problem değil ben bu kasasına aşığım kendi bileceği iş.
Yarın öbür gün satmak zorunda kaldığında baş ağrıtır...

Astra Classic 1.4 kasası üretilmiyor.Üretilmiş olan kasayı 2010 yılına kadar eritmeye çalııyorlar.

Üretilmesi veya depodan eritilmesi sorun değil, mesele aynı kasanın halen satışta olması... Peki şu an Vectra B veya A satmak zorunda kaldığında başı mı ağrıyor milletin ki C kasayı satarken ağrısın, kasası üretilmiyor diye. Hala alakasız buluyorum. Bence araç alırken dikkat edilecek bir kriter değil.. Vectra C, o fiyata alınabilecek donanımlı modern konforlu ve güvenli araçların içinde en başta gelir. Performans yeterlidir, kullanım şeklinin önemi büyüktür...

Piyasada kasanın eski ya da yeni olması büyük bir kitleyi ilgilendirmiyor. Baksanıza piyasaya hala kuşlar hakim. Araç sahipleri, araç alırken çoğunlukla aracın tipine ve fiyatına bakar. Kimse çok teknolojik diye tipsiz bir araba almaz. Yani bir yerden sonra görsellik ön plana çıkıyor. Aracın ikinci el piyasası daha sonra gelen bir unsurdur.

Alana hayırlı olsun demekten başka birşey yazmak içimden gelmiyor...

Saygılar....

senin golf 4 lerin fiyatından haberin varmı? :kop:

ama pardon 6 ile beraber 4 te üretiyorlar :D yada üretmiyorlarmı?

corsa b vardı 2 haftada sattım istediğim fiyata ama pardon D ile B yide üretiyorlar.

kim ne derse desin Vectra C mükemmel bir araç binen kullanan bilir.

insigniaya bindim ama kullanmadım vectranın arkası daha rahat..

senin golf 4 lerin fiyatından haberin varmı? :kop:

ama pardon 6 ile beraber 4 te üretiyorlar :D yada üretmiyorlarmı?

corsa b vardı 2 haftada sattım istediğim fiyata ama pardon D ile B yide üretiyorlar.

kim ne derse desin Vectra C mükemmel bir araç binen kullanan bilir.

insigniaya bindim ama kullanmadım vectranın arkası daha rahat..

:good:...

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bakalım Cuma günü alacağım arabayı..Hepinize saygılar sunarım

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bakalım Cuma günü alacağım arabayı..Hepinize saygılar sunarım

sımdıden hayırlı olsun

bu bılgıler banada lazım bırgun ınsalllah bende vectra c cı olacam

ama bırde uye arsıvı bolumunden uye tanıtımı yapsanız ıyı olacak

vectra c iidir 1.6 sı biraz erkan baskı balata ister okadar 2004 den beri biniyoruz sıkıntı yok uzunyoldada cok az yakar benzinle biniyoruz uzun yok 4 kişi+ bagaj 120 km ortalama hızla 6.5lt yakıyor gayet ii ole rampalarda sıkıntı yaşayacak bi arac degil bizim insanlarımızın bilip bilmeden konusmaları 1.6 arac sonucta 2.5 litre performansı beklerlerse :D ole konusurlar

Hayırlı olsun şimdiden önemli olan aracın temiz olması gerisi ayrıntı..

Geri