Edition vites altı kırmızı led

Ynt: Edition vites altı kırmızı led

IIfastexII link' Alıntı:
Aynı durum bendede vardı cakmaklıktan kablo cektık oldu yavas yanıp sonmuyor ama yınede tatmınkar bence olmamasından ııdır :)
i

iki kablo geliyoya aynı yere ters bağlayıp taksak olurmuki acaba denediniz mi  siz?

[quote author=SULEYMANHOCA link=topic=7053.msg186904#msg186904 date=1369252398]
i

iki kablo geliyoya aynı yere ters bağlayıp taksak olurmuki acaba denediniz mi  siz?
[/quot

Ben denedım olmadı ıstersenız yınede deneyın sora sınırlendım cakmaklıktan cektım gayette memnunum

[quote author=IIfastexII link=topic=7053.msg186929#msg186929 date=1369260055]
[quote author=SULEYMANHOCA link=topic=7053.msg186904#msg186904 date=1369252398]
i

tesekkurler ilginize bu gunlerde servise goturup sormak
istiyorum led var yanmiyo dicem yok falan derse gostercem led var ben yanmasini istiyorum dicem bakalim nolcak araci bilgisayara baglayip bazi izellikleri iptal yada caliair hale getirebiliyolrmis mesele
emniyet kemeri ikazi gibi bakalim
nolcak bu kohuda bilgisi oln vrsa pylairsa sevinirim

arkadaşlar bu soketteki kabloların yerleri standart değil sanırım. benim aracım için doğru olan bağlantıyı 3. sayfada anlattım demekki her araçta aynı değil. yalnız şunu belirteyim, orjinaldeki gibi yavaş kapanma olayı için çok uğraştım, kapıları kapadım açtım parkları yaktım yani hangi koşulda nasıl tepki verdiğini sabırla deneyerek buldum. orjinal gibi olsun istiyorsanız iyi bi oto elektrikçi sabırla deneyerek doğru banlantıları bulur. sedan için birşey diyemiyorum çünkü onlarda hazırda led yok yani led kablosuda vardır diyemiyorum.

arkadaşlar bu soketteki kabloların yerleri standart değil sanırım. benim aracım için doğru olan bağlantıyı 3. sayfada anlattım demekki her araçta aynı değil. yalnız şunu belirteyim, orjinaldeki gibi yavaş kapanma olayı için çok uğraştım, kapıları kapadım açtım parkları yaktım yani hangi koşulda nasıl tepki verdiğini sabırla deneyerek buldum. orjinal gibi olsun istiyorsanız iyi bi oto elektrikçi sabırla deneyerek doğru banlantıları bulur. sedan için birşey diyemiyorum çünkü onlarda hazırda led yok yani led kablosuda vardır diyemiyorum.

ben aracı aldığım ilk gün gittim iki elektirikciye aracım km 50 olunca adamlar yanaşmak istemediler :) garantiyi bozarız kabloları rasgele denersek airbaglar bile açabilir dediler ama vitesin orayı söküp baktık gerçekten ledde var kablolarıda o sokete bağlı tek sorun bizim o sokete gelen taraftada giden taraftada iki kablo var ben 12 yolt verip deneyelim dedim kabul etmediler ölçü aletiyle yapın dedim yapamadılar İstanbul içinde bu iş yaptıran arkadaş varsa telefonla irtibata geçebilirsek çok sevinicem en azında ustanın yeri adresi konusunda yardım lütfen bide lpg taktırcam hemen brc mi landirenzo mu?? arkadaşlar

ama bu olayı ilk farkeden arkadaşı tebrik etmek lazım resmen orda led pusuya yatmış birinin gelip ona hayat vermesini bekliyo çok ilginç ya valla gözümle görmesem sallıyosunuz dicektim tebrikler 14alkiss

ben aracı aldığım ilk gün gittim iki elektirikciye aracım km 50 olunca adamlar yanaşmak istemediler Smiley garantiyi bozarız kabloları rasgele denersek airbaglar bile açabilir dediler ama vitesin orayı söküp baktık gerçekten ledde var kablolarıda o sokete bağlı tek sorun bizim o sokete gelen taraftada giden taraftada iki kablo var ben 12 yolt verip deneyelim dedim kabul etmediler ölçü aletiyle yapın dedim yapamadılar İstanbul içinde bu iş yaptıran arkadaş varsa telefonla irtibata geçebilirsek çok sevinicem en azında ustanın yeri adresi konusunda yardım lütfen bide lpg taktırcam hemen brc mi landirenzo mu?? arkadaşlar

LED olayı tamamdır  greatt greatt .yalnız orjinal lede sahip kişilere sorum benim led kapıyı açınca yanıyor kapatınca sönüyor.farları da açınca yanıyor.orjinali de böyle mi?

sallierim link' Alıntı:
LED olayı tamamdır  greatt greatt .yalnız orjinal lede sahip kişilere sorum benim led kapıyı açınca yanıyor kapatınca sönüyor.farları da açınca yanıyor.orjinali de böyle mi?
bilen yok mu ya şu forumda ben hariç herkesde LED ler orjinal  :D :D

sallierim link' Alıntı:

Benim ledler orijinal ve kapı açıp kapama ile devreye girmiyor.  :)
Kapı kapanınca, seyir halindeyken de yanmaya devam ediyor.  :)

Geri