Düşündüğü yapmak istediği güzel birşey vardır inş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paylaşım yapmaya kalktım dalga geçilmeye başladı.fikirlere saygı duyulmayan bir ortamda ne paylaşmaya nede fayda alındığı zaman herkesin menfaatine kullanması için konuşmaya gerek duymuyorum.artık.bu nedenle önceki mesajlarımı sildim.sadece... yaptım.ben bu formda bundan sonra sadece okuyucu olarak kalmayı ve benim gibi düşünen ama ancak daha pişman olmamış insanların fikirlerini gerektiği zaman özel meszaj yolu ile takip etmeye karar verdim.hepinize saygı ve selamlar
paylaşım yapmaya kalktım dalga geçilmeye başladı.fikirlere saygı duyulmayan bir ortamda ne paylaşmaya nede fayda alındığı zaman herkesin menfaatine kullanması için konuşmaya gerek duymuyorum.artık.bu nedenle önceki mesajlarımı sildim.sadece... yaptım.ben bu formda bundan sonra sadece okuyucu olarak kalmayı ve benim gibi düşünen ama ancak daha pişman olmamış insanların fikirlerini gerektiği zaman özel meszaj yolu ile takip etmeye karar verdim.hepinize saygı ve selamlar
:good:Dünyada fikirlere ve yapılan çalışmalara deneylere saygı duymayan insan çok var o yüzden fikrini söylemekte çekinmemelisin geri adım atma bence
Eğer sen tasarruf yaptıysan bunu bildir kim ne derse desin senin umrunda olmamalı benim de umrumda değil.
Birisi bir iddia ortaya atıyorsa hiç denemeden veya denemiş birşeyi görmeden "öyle şey olmaz" "yanlış" gibi şeyler söyleyen, idda sahibi kişiyi anında yalanlayan insanlara sinir oluyorum.
Ama sen gönlünü ferah tut o "olmaz öyle şey" diyenler mutlaka bunu birgün deneyecekler veya deneyen birilerinden bigli almak isteyeceklerdir merak etme.
Ben senin sonuna kadar yanındayım...