Ekoyak Taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgilli VAKVAK;

tam test sonuçlarını bekliyoruz:alkis:

bir de eko66 kullanan taktıran olsa keşke de onunda ne alameti olduğunu öğrenseydik.

vakvak arkadaşım sen aldırma takma kafana benim çevremde böyle insanlar çok var.ama hakikat anlaşılınca hemen dönüyorlar.

faydalı bir bilgi olduğunu biliyoruz hatta denendiğinide sen geri adım atma onlar atsın

Sevgilli VAKVAK;

tam test sonuçlarını bekliyoruz:alkis:

bir de eko66 kullanan taktıran olsa keşke de onunda ne alameti olduğunu öğrenseydik.

bu VAKVAK arkadaş neye takıldı ben anlamadım!.. bu iş sadece gaza basmakla alakadar bi olay vakvak arkadaşa sölediğim gibi denemekte fayda var deyip taktım mıknatıslarımı ayda 1500 km den aşşşa yol yapmam hiç bi değişiklik yok takalı 500 km yi devirdim aynı herşey yolunda!

sadece benzine gelen zamlar yolunda gitmeyen tek mevzu!

bu işin hiçbir bilimsel açıklaması yoktur! tekrar ediyorum mıknatıs demir ve çelikten yapılmış şeyleri çeken, serbestçe asıldığı zaman belirli doğrultuyu gösteren bir cisimdir. Gerçekte, nikel ve belirli alaşımlar üzerinde de çekici etkisini gösterir. benzine bi etkisi olmaz!.. bence vakvak arkadaş bi arabana baktır egzos emlisiyonunu ölçtür sende başka bişey olmalı bence mıknatıs deil bu işin özü!.. ama az yaktığına canıgönülden inanıyorum! yoksa bu kadar emekle buraya yazmazdın!..

Son düzenleme:
kardeş baştan okursan cevapları alırsın senin için daha faydalı olur

Okumuştum zaten de; testler devam edecekti ya hani bu cihaz 3000 km den sonra daha fazla etkisini gösteriyodu ya o bakımdan;

Vakvak da demişti ilerleyen haftalarda yeni test verilerini paylaşırım diye ama araya bir kaç gereksiz atışma girdi.. neyse

benim için çok faydalı da oldu doğrusu :good:

bi de eko66 farklı bir alet ama taktıran ya da deneyen bilen varmıdır diye sormuştum. 500-1500 ytl arasındaki fiyatlarda satılıyormuş.

şimdi arkadaşlarım! mevzu çok derin konu tasarruf olunca gerçekten her boyutuyla düşünürüm! eğer sonunda bifaydası olmuycaksa bence kimse boşuna emek ve zaman kaybetmesin zaman paradan daha çok değerlidir!

şimdi aklıma takılan bi konu daha var en az 3 kere okudum yazılanları ve şunu soruyorum kendime! madem bu mıknatısların etkisi belirli bir mesafe sonra kayboluyorsa bu kural içinden geçen yakıt içinde geçerli değilmidir! yani tamam yakıtın yapısı belirli bir şekilde mıknatıslarla ayrışıyorsa (ki bana imkansız gibi geliyor) daha sonra manyetik ortamı terk edince eski haline geri dönmezmi? yanma odasında yine aynı yakıt yanmazmı? kendime bunu sordum ve bence mantıklı olan cevap evet yakıt normal halde yanma odasına girerdi!..

ayrıca oluşan ısı dalgalarıyla manyetik dalgalar arasında bi etkileşim söz konusumudur? inanın hiç bir bilgim yok ama araştırcam en kısa zamanda paylaşıcağımdan emin olabilirsiniz!

yorulmadan bu yazdıklarımı okuyanlara çok teşekkürler!

bence Osman abi ( aramızda 10 yaş var :D ) sen o mıknatısları sök ve arabayı aynı şekilde kullanmaya devam et bi farklılık olmuyacağı inancındayım!

ben senin mıknatıs takıp kullandığına inanmıyorum.bu kadar karşı çıkan bir insan bence bunu denemezdi.en azından ben asla denemez bırak denemeyi ağzımı açmazdım

burada bilgi paylaşacak olan arkadaşların konu hakkında olumlu düşünenlerin konuya merakı olan.takıp deneme aşamasında olan arkadaşlardan olmasını rica ediyorum.en azından daha kolay geliştirilebilir bazı detaylar.konu olumsuz düşünce ve maksatlı taarruzlarlada bölünmemiş,yıpratılmamış olur.saygılar

Vak vak arkadasim her forumda oldugu gibi bu forumdada fikirlere saygili olmayan uyeler cikabilir.Biz bilgilerine saygi duyuyoruz ve paylasimlarini bekliyoruz.:good:

Geri