şimdi arkadaşlarım! mevzu çok derin konu tasarruf olunca gerçekten her boyutuyla düşünürüm! eğer sonunda bifaydası olmuycaksa bence kimse boşuna emek ve zaman kaybetmesin zaman paradan daha çok değerlidir!
şimdi aklıma takılan bi konu daha var en az 3 kere okudum yazılanları ve şunu soruyorum kendime! madem bu mıknatısların etkisi belirli bir mesafe sonra kayboluyorsa bu kural içinden geçen yakıt içinde geçerli değilmidir! yani tamam yakıtın yapısı belirli bir şekilde mıknatıslarla ayrışıyorsa (ki bana imkansız gibi geliyor) daha sonra manyetik ortamı terk edince eski haline geri dönmezmi? yanma odasında yine aynı yakıt yanmazmı? kendime bunu sordum ve bence mantıklı olan cevap evet yakıt normal halde yanma odasına girerdi!..
ayrıca oluşan ısı dalgalarıyla manyetik dalgalar arasında bi etkileşim söz konusumudur? inanın hiç bir bilgim yok ama araştırcam en kısa zamanda paylaşıcağımdan emin olabilirsiniz!
yorulmadan bu yazdıklarımı okuyanlara çok teşekkürler!
bence Osman abi ( aramızda 10 yaş var
) sen o mıknatısları sök ve arabayı aynı şekilde kullanmaya devam et bi farklılık olmuyacağı inancındayım!