Vakvak arkadaşım seni ilgiyle takip ediyoruz malesef bazı insanlar muhalefeti çok seviyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlarım. işte deneme sonuçlarım
Dosta Düşmana Inat....ARACIM BENZİNLİ.LPG YOK VE ASLA OLMAYACAK.
Ne Eco...-ne Super.....Nede Ivir Zivir.başindan Beri Savunduğum Kendi Elimle Hoparlörlerin Arkasindan sökerek benzin hortumunun üzerine Taktiğim 5 Adet Miknatisla Yaptiğim Denemelerin Sonucunda
1-aracimin Soğuk Havalarda Bile Tek Marşta çaliştiği
2-motor yağinin 7000 Km.civarinda Olmasina Rağmen Halen Tertemiz Olduğu
3-aracimin çekişinde Belirgin Bir şekilde Artış olduğunu(ustam da farketti)
4-motorunun Iyice Sessiz çaliştiği-vuruntunun Asla Ve Asla Olmadiği
5-daha önce şehir içinde 100 km.de 12 lt.yakarken şu anda 100 km.de 6,7 lt.yaktığımı gurur ve inatla belirtmeliyim.daha açık ve anlaşılır olması açısından mıknatıs takmadan önce şehir içinde 390 yakarken şu anda 217 yakmaktayım.son ölçümlerimde elde ettiğim sonuçlarım bu şekilde.YANİ % 40 oluyor.gerçi biraz cahilim matematikten ve teknolojiden anlamam ama...
NOT:BU PAYLAŞIM HERHANGİBİR ÜRÜNÜ REKLAM YAPMAK VEYA ADINI LEKELEMEK İÇİN DEĞİL SADECE DEĞERLİ OPELİM NET ÜYE ARKADAŞLARININ ellerindeki malzemelerle sadece kendi başlarına hiçbir bedel ödemeden deneyebilecekleri basit bir tekniği anlatmak için tarafımdan yazılmaktadır.herhangibir kişi veya kuruluşa bu konuda karşı fikir beyan etme saygısını göstermek istemiyorum.destekleri ve denemeleri bende burada görmek ve bu konuda daha da iyi şeyler paylaşmak amacını gütmekteyim.sevgi ve saygılarımla
mıknatısların içinden hortumla birlikte uzun cırt tabir edilen plastiklerden gerdim.yanınada ince plastik çubukla destekledim.