Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3000km yol yapdım arkadasımla hıc durmadan , istanbuldan isviçre arası masallahı var gercekden 1 kere dahi arıza yapmadı ki belki motoru 1 saat kadar durdurmusumdur toplamda..
3000km yol yapdım arkadasımla hıc durmadan , istanbuldan isviçre arası masallahı var gercekden 1 kere dahi arıza yapmadı ki belki motoru 1 saat kadar durdurmusumdur toplamda..
Maaşallah Allah kaza bela vermesin,sağ salim dönemyi nasip etsin inşallah
Allah Resulü(sav) diyor mü'minin kardeşine duası şayandır
korkma tevekel Allah, bismillah de...benin hiç bir arabam beni o yollarda bırakmadı
Maaşallah Allah kaza bela vermesin,sağ salim dönemyi nasip etsin inşallah
Allah Resulü(sav) diyor mü'minin kardeşine duası şayandır
korkma tevekel Allah, bismillah de...benin hiç bir arabam beni o yollarda bırakmadı
Bende Mazda almadan bütün mazda kullananları nerdeyse araçlarından indirdim memnunmusunuz , kronik problemi varmı diye söyledikleri hep bakımdan bakıma gidiyoruz oldu , mazda 6 sından 3 üne 323 ünden 626 sına kadar hepsi bu cümleyi kullandı ama şuda bir gerçek mazdayı aynı zamanda belli bir kullanıcı kitlesi olmasından dolayı seviyorum.