Evinize-Bahçenize-terasınıza süs şelale yapımı :) Resimli anlatımlı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adidas19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çalışma prensibi nedir devirdaim olayı falan merak ettim var mı bi video acaba ?

evet arkadaşlar dostlar son halini çektim koydum yazın bahçede kışın evin içinde çalışacak.

şelale sonu.webp
sonunda bitti ve çalışıyor :)

eline sağlık güzel olmuş

Güzel olmuş. Şekillendirmeyi çok beğendim. Renk konusunda ise kahverengi, eskitme boya v.s. olsa bence daha güzel olurdu. Böyle Pamukkale tadında olmuş, gerçi siz de onu istemiştiniz galiba... Ellerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Dış tarafta kullanılan strafor sağlam bir madde mi? Kırılma, eğilme, bükülme v.s. yapar mı? Atıyorum MDF gibi sert mi?

Güzel olmuş. Şekillendirmeyi çok beğendim. Renk konusunda ise kahverengi, eskitme boya v.s. olsa bence daha güzel olurdu. Böyle Pamukkale tadında olmuş, gerçi siz de onu istemiştiniz galiba... Ellerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Dış tarafta kullanılan strafor sağlam bir madde mi? Kırılma, eğilme, bükülme v.s. yapar mı? Atıyorum MDF gibi sert mi?

kullanılan strafor kalın ortalama 2.5 cm kalınlıgında suyu çekmeyen bir strafor bende koçtaştan aldım renk konusunda pamukkale (memleketım)özleminden dolayı ürünü kaldırıyorum yatırıyorum filan extrem darbelere dayanmayabilir ama normal ortamda zarar görmüyor.

Geri