- Konuyu Başlatan
Takabilirsin güzel jant hem hafif hem kaliteli :good:Jantları güzelmiş samet bende onlarlardan takabilirim
Yıllaaan
Eyvallah ilkerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takabilirsin güzel jant hem hafif hem kaliteli :good:Jantları güzelmiş samet bende onlarlardan takabilirim
Yıllaaan
Benimki kadar basmadığın tadında bastığın sürece dünyanın hiçbiryerinde sıkıntı olmaz heee bide kullanış tarzı önemli ben tın tın gidiyorum mesela
Saolsın ilker Allah razı olsun daha iyileri inşallah senin olsun.Samet her platformda belirteyim bari gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık... Arkadaşa sordum abi bir sıkıntı olmuyor dedi... Nisan gibi bulgaristan gezim olucak bakarsın getiririm bende
Şuan eibach yay yok bende vogtland coilover var. Ama Eibach yaydan çok memnundum.Maşallahı var aracın. 5cm lik yayla aracın kullanımı nasıl oluyor. Yay olarak ne tercih edilmeli.
Valla GID ekranın zor bulunduğu bi ülkede yaşıyoruz malesef CID ekranı bulması imkansıza yakın gibi. Kasımda askere gidiyorum 12 ay sonra geldiğimde çok farklı projelerim var Allah kısmet ederse.GID değil CID olsa idi daha şahane olurdu bence..cd30 mp3 destekliyor renkli ekranı ama maşallah; böyle de güzel olmuş..Belki alt rafa ZENEC gelir 2-3 sene öncesine kadar Cosmo donanım corsa d sunarlarken görmekten mutlu oluyorduk şimdi cosmo sunmadıkları için mahrum kalmıştık..İyi oldu...İyi günlerde kullanın..