- Konuyu Başlatan
Allah daha güzellerini sizlere nasip etsinkem gözlerden korusun çok şık oldu cidden vectra.kazasız belasız inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah daha güzellerini sizlere nasip etsinkem gözlerden korusun çok şık oldu cidden vectra.kazasız belasız inşallah.
Ugrasilara degmis ve cok guzel olmus gule gule kullan. 1-2 onerim var vilkan fiskiyeleride siyah taksak birde irmscheir panjur degilde gts panjurlar var alttaki izgaranin uzerine opel logosuna yerlerstirmisler
gördüm kurtay irmsher şeklide çok benziyor alttaki ızgaraya. ama fıskiyeleri siyah bırakabiliriz
Volkan çok güzel olmuş.. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. Arabayı sık yıkama nazar değmesin
yok yıkamıyom zaten her tarafı kuş pisliği benim arabayı çok sever keretalar
uyarın için sağol bana oldukça kalın geldi ama bellide olmaz 200km bir basıyım ne olucak görüyimfiber ustasının iii olması gerekiyor !!yoksa 120 den sonra fiber şekil almaya başlıyor !!! zayıf bir malzeme !!! sert göründüğüne aldanmayın !!! rüzgara dayanıksız !!!
aynen burak plan buvolkan bi farlari siyaha boyat bi de irmscher izgara olursa cok cok guzel olur sonra bi de nazar boncugu sticker alip yapistirir tampona nazar degmesin diye