fiber tampon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ugrasilara degmis ve cok guzel olmus gule gule kullan. 1-2 onerim var vilkan fiskiyeleride siyah taksak birde irmscheir panjur degilde gts panjurlar var alttaki izgaranin uzerine opel logosuna yerlerstirmisler

usta gule gule kazasız belasız kullan bencede farların sıyah olması ve on panjur degısıklıgı ıle daha daha bı super oluckatır...

Volkan çok güzel olmuş.. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. Arabayı sık yıkama nazar değmesin:)

volkan bi farlari siyaha boyat bi de irmscher izgara olursa cok cok guzel olur sonra bi de nazar boncugu sticker alip yapistirir tampona nazar degmesin diye :)

fiber ustasının iii olması gerekiyor !!yoksa 120 den sonra fiber şekil almaya başlıyor !!! zayıf bir malzeme !!! sert göründüğüne aldanmayın !!! rüzgara dayanıksız !!!

Ugrasilara degmis ve cok guzel olmus gule gule kullan. 1-2 onerim var vilkan fiskiyeleride siyah taksak birde irmscheir panjur degilde gts panjurlar var alttaki izgaranin uzerine opel logosuna yerlerstirmisler

gördüm kurtay irmsher şeklide çok benziyor alttaki ızgaraya. ama fıskiyeleri siyah bırakabiliriz

Volkan çok güzel olmuş.. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. Arabayı sık yıkama nazar değmesin:)

yok yıkamıyom zaten her tarafı kuş pisliği benim arabayı çok sever keretalar

fiber ustasının iii olması gerekiyor !!yoksa 120 den sonra fiber şekil almaya başlıyor !!! zayıf bir malzeme !!! sert göründüğüne aldanmayın !!! rüzgara dayanıksız !!!
uyarın için sağol bana oldukça kalın geldi ama bellide olmaz 200km bir basıyım ne olucak görüyim
volkan bi farlari siyaha boyat bi de irmscher izgara olursa cok cok guzel olur sonra bi de nazar boncugu sticker alip yapistirir tampona nazar degmesin diye :)
aynen burak plan bu

yeni resimler geliyor. gene ben rahat durmadım egzosu ikiledim.
dscn1902m.jpg
dscn1899n.jpg
dscn1897.jpg

hayirli olsun volkan egsozlar da iyi olmus... kazan buldun mu yoksa sadece egsoz ucu mu taktin?

Geri