- Konuyu Başlatan
vectra c ler geldi gazaa bakalım nerere kadar gidicek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibrahim KATALOG NO:1705044,PARÇA NO:93199101.web sitesinden aldım,bu numaraları.Aksesuar bölümünden.
bende merak etmistim. bilgi verdigin icin tesekkurler gokhan...Burak orjinal design farlara h7 xenon kit olmuyor,ampul yuvaları farklı.Ancak dışarıda satılan içi siyah olupta h7 ampul olan hellanın farları var.
iyi gidiyoruz iyivectra c ler geldi gazaa bakalım nerere kadar gidicek
İbrahim doğru söylemişler ayrı ayrı satılıyor, ama ben o zaman difüzörü 120 liraya almıştım.Arka eteğede bayağı bir indirim almıştım.Senin elemanlar difüzörün fiyatına yanlış bakmış olmasın.Altı üstü siyah bir plastik parçası.Ben bizim burdanda bir fiyat alayım acele etme eğer almayı düşünüyorsan.Sen de bir indirimli fiyat al bende indirimli fiyat alayım,hangimiz iyi fiyat alırsak ondan alırsın.Gökhan difüzör ve etek ayrı ayrı satılıyormuş dogrumudur sen öylemi aldın ? etek 390 difüzör 260 lira
Bu işin sonu yok.Ledli sis çerçevesi olayına ne diyorsun.Yapalımmı?vectra c ler geldi gazaa bakalım nerere kadar gidicek
yapin yapinBu işin sonu yok.Ledli sis çerçevesi olayına ne diyorsun.Yapalımmı?
İbrahim doğru söylemişler ayrı ayrı satılıyor, ama ben o zaman difüzörü 120 liraya almıştım.Arka eteğede bayağı bir indirim almıştım.Senin elemanlar difüzörün fiyatına yanlış bakmış olmasın.Altı üstü siyah bir plastik parçası.Ben bizim burdanda bir fiyat alayım acele etme eğer almayı düşünüyorsan.Sen de bir indirimli fiyat al bende indirimli fiyat alayım,hangimiz iyi fiyat alırsak ondan alırsın.