foam lance kit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugun bırsey farkettım. normalde kopuk sıkıp 5 dakka sonra durulama yapardım. bugun bır asılık oldu 10 dakkayı buldu durulamam. gercekten dedıklerı dogruymus. sure cok onemlı. aracı yıkamak acayıp kolay oldu 10 dakka bekletınce. ve proteo sahane. arabanın boyası kadıfe gıbı oldu. cok hafıf yaglı bır yuzey bırakıyor. o da butun plastık aksam ve boyayı parlatıyor

Proteo'nun bu etkiyi vermesinin asıl nedeni İdrolak'tır çünkü idrolak içeren bir şampuan dır proteo..

en kısa zamanda size bir idrolak videosu hazırlayacağım.. ;)

İşin ilginci murat abi proteoyu uygulayın beklemeden basınçlı suyla durulayın şeklinde. beklemeyi önermiyordu. bi soralım.

İşin ilginci murat abi proteoyu uygulayın beklemeden basınçlı suyla durulayın şeklinde. beklemeyi önermiyordu. bi soralım.

abi tamam işte idrolak'a vurduğumuz 1 perde su mantığı.. ürün araç üzerinde kurumadan hidrofobik özelliğini depreştirmek.. kirin altına süzül ve uzaklaştır..

tabi bu teoride çok mantıklı fakat optimum bir zaman belirlemek gerek her mevsim ve sıcaklık için.. buda hanımların mutfakta göz kararı dediği iş gibi olur ancak :D yani şampuanın kir çözücü özelliği ile proteonun hidrofiboşluğunu birbirinin etkisini bitirmeden uygulamak :D

murat abinin kış aylarında özellikle idrolak önermemesini de buna bağlıyorum.. kış aylarında proteo 'da önermiyor kendisi dls serisi iyidir diyordu..

ama idrolak'a bir alışan bidaha bırakamaz hocam yazın kışın vurcan kırbacı vurcan kırbacı :kop:

edit: ne virüsmüş arkadaş kimyager olacaz yakında :confused:

Aynen öyle çbs cila kullanırken iş ne boyutlara geldi. Kendimi elimde omega farıyla buldum :D

Proteom bitti, starjnagloss da geçenlerde bitti, valet pro carnauba şampuanım var sadece o bitince mavi dls 125 i denemek istiyorum. Havalar düzelse de köpürtsem yahu özledim valla.

Aynen öyle çbs cila kullanırken iş ne boyutlara geldi. Kendimi elimde omega farıyla buldum :D

Proteom bitti, starjnagloss da geçenlerde bitti, valet pro carnauba şampuanım var sadece o bitince mavi dls 125 i denemek istiyorum. Havalar düzelse de köpürtsem yahu özledim valla.

mart ayı yada bitiminde kesin alıyorum FL 'yi.. aneeam valla dayanamıyorum hacı.. :D:D

Hacı taksitle al derim, asla pişman olmazsın. Benim 1.5 yıl oldu çoktan çıkardı parasını. Köpüğü gördükçe sağdan soldan çevirip yıkamacı olasım geliyor :D

Oturmuş bi işim olmasa aklımda var aslında bi mekan açmak. kısmet belki ilerde olur.

Aynen abi geçen direkten döndüm.. Arkadaşlar vazgeçirdi olum koca mühendissin vakit harcama işine bak gibisinden.. :D

Alıyorum FL'yi mevsimi gelsinde..

Geri