üzülme benim ilk arabam astra F idi şimdi G var ama halen ne alısabıldım nede Fteki zevki alabildim belkıde ilk araba psikolojisidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
F kasanın neyi varki Herkes g veya h kasa alamayabilir.Ayrıca bendede f kasa var diye söylemiyorum,Kim bindiyse 16 yasında araba olduguna inanmıyo bile..Sanırım siz hiç f kasaya binmediniz..abi ne yaptın njoy bırakılırda f kasa araca binilir mi hani ihityac falan desen anlarım da tutup 98 sedan f kasayada ne bilim hadi hb olsa bi ihtimal. ama hayırlısı olsun diyelim. yinede astradan vazgecmemişsin
F kasanın neyi varki Herkes g veya h kasa alamayabilir.Ayrıca bendede f kasa var diye söylemiyorum,Kim bindiyse 16 yasında araba olduguna inanmıyo bile..Sanırım siz hiç f kasaya binmediniz..
Zaten satan abimiz İhtiyactan dolayı satmış..O yüzden bi alt kasayı almış..profil resmindeki arac seninse aynı arac f kasa SW 97 modeline binmiştim. 6 ay kadar ama sonra sattım. belki acemi donemimdi ama ne bilim sevemedim. tabiki herkes g veya h alamayabilir. bende h alamam mesela ama arkadas zaten var olan g yi değişmiş.
yinede farketmez opel vede astra sonucta. kazasız belasız sürüşler diyelim. hayırlı olsun tekrar.