Gitti astra g geldi astra f

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selocan77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün çektiğim bazı fotoğraflar;

Ekli dosyalar

• Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    48.2 KB · Görüntüleme: 32
  • Görüntü017.webp
    Görüntü017.webp
    37.7 KB · Görüntüleme: 27
  • Görüntü023.webp
    Görüntü023.webp
    37.2 KB · Görüntüleme: 30
  • Görüntü027.webp
    Görüntü027.webp
    48.2 KB · Görüntüleme: 29
  • Görüntü028.webp
    Görüntü028.webp
    43.7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Maşallah çok diri duruyor. Yalnız lpg lide olsa benzin ışığı yanarken pek kullanmayın zararı var diye biliyorum.

Maşallah çok diri duruyor. Yalnız lpg lide olsa benzin ışığı yanarken pek kullanmayın zararı var diye biliyorum.
Evet zaten alır almaz önce benzin aldım, ışık yakmamaya özen gösteriyorum.Sanırım fotoğrafta gördünüz ışık aracı almaya giderken çekilen fotoğraf.

Evet zaten alır almaz önce benzin aldım, ışık yakmamaya özen gösteriyorum.Sanırım fotoğrafta gördünüz ışık aracı almaya giderken çekilen fotoğraf.

Evet fotoğraflarda görünce söyleyeyim dedim. Çünkü yakıt pompası sorun çıkarabiliyor F kasalarda. Birde aynalar var yan aynaları yerine takmayı öğreneceksiniz yakında :D Farkettiyseniz katlanmıyor:(

Evet fotoğraflarda görünce söyleyeyim dedim. Çünkü yakıt pompası sorun çıkarabiliyor F kasalarda. Birde aynalar var yan aynaları yerine takmayı öğreneceksiniz yakında :D Farkettiyseniz katlanmıyor:(
Yok onu bilmiyordum hiç denemeyim o zaman :sorry:

normalde gls lerin aynaları gövde rengi olur zaten. Ama darbe aldığında çıktığı için muhtemelen zarar gördüler ve eski sahibi yeni aynaları boyatmadan taktı.

normalde gls lerin aynaları gövde rengi olur zaten. Ama darbe aldığında çıktığı için muhtemelen zarar gördüler ve eski sahibi yeni aynaları boyatmadan taktı.

Olabilir ben onları bi ara boyatırım ama çok sırıtmaz inşallah.

Geri