Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oSman abi tekrardan güzel olmuş araç az ewwel Bağcılar da bi aksesuarcının yanında gördüm aracı gözüme takıldı arkadada opelim.net yazıyordu herhaLde Bağcılar da oturuyorsun....
oSman abi tekrardan güzel olmuş araç az ewwel Bağcılar da bi aksesuarcının yanında gördüm aracı gözüme takıldı arkadada opelim.net yazıyordu herhaLde Bağcılar da oturuyorsun....
Hayırlı olsun herşey iyi güzelde aracınıza yaptığınız her yeni uygulama için yeni bir başlık açmak yerine zaten var olan başlığınızı güncelleseniz daha güzel olur sanki ayrı başlık altında paylaşılacaksa bile bunun yeri üye otomobilleri değil diye düşünüyorum.. Sırf sızın aracınızın 5-6 başlığı var
biliyomusun bilmiyorum ama başlıkları değiştiremiyoruz ben ne ifade etmek istediğimi değişik bir başlıkta nasıl anlatıcam sen bildiklerini kendine sakla sitede bu konular için görevli arkadaşlar var gerekirse onlar eski konuları silerler ufak tefek şeyler için kendini bukadar kasmana ve çok bilmişlik yapmana gerek yok