Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
performans ve yol tutuş tartışıyoruz canımBen performansından felan anlamam görünüş açısından B GT dedim
opel müptelası olarak..
yanisi a gt çağının ötesinde motora sahip güzel ve farklı araç ama b gt güzel ve çok kaliteli kasaya sahip bir araç..
HEPİMİZ OPELCİYİZ..
opel müptelası olarak..
opeli 92-95 yıllarında öne çıkaran, avrupa ve birçok ülkede satış rekorları kırdıran modelleri bu dönemde piyasaya yayılmıştır.. avrupada vectra a nın 4x4 turbo 205 beygiri efsane olmuş (türkiyede çok azdır avrupada hala fanatikleri var), türkiyede ise SFİ motorlu GT olararak ün yapmıştır.. A GT o dönem rakibi araçlara göre hem sportif hem de konfor donanımı olarak farkç atıyordu..
ama kasa olarak güzel olan b gt de rakiplerine önceki kadar fark atamadı.. avrupada önceki kasa kadar satış yakalayamadı.. ama kötü de değildi.. sadece benim gibi fanatikleri olan o güzel kasaya sahip aracın biraz daha özel gösterecek motorununda olmasını hep istedik..
yanisi a gt çağının ötesinde motora sahip güzel ve farklı araç ama b gt güzel ve çok kaliteli kasaya sahip bir araç..
HEPİMİZ OPELCİYİZ..
bende her ikiside var
- 94 a sfi vectra gt
- 98 b vectra gt
her ikisininde artıları var a kasa kalkışta çok iyi performans çok mükememel. b kasa ise kalkışta biraz kötü a kasadan. ama performans a kasa kadar olmasada bence çok iyi. konfor görsellik çok güzel bence b kasa her zaman iyi ve yeterlidir.
bi kere b1 kasaların yola tutunma problemi var gt gls cd farketmez yol tutuş a gt diyorum performans olarak bakarsak ecotek ile sfi arasında pekde fark olduğunu sanmıyorum. genel olarak VECTRA GT a kasa.