b kasa gt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalkıp e92 BMW M3'ü anlatma carbon fiberde amacın görüntü olmadıgını biliyoruz.
Hondacıların VTEC ve TYPE_R'ı Opelcilerin Vectra GT SFİ'ı Ferrari ve Porche dan herzaman üstündür zaten
Nesiin BMW M3 mü carbon liflerle tavan zenginleştiriyosun
Sen saatlerce yazmış ugraşmışsın ama boş ugraşmışın. Burada 2 terim 2 formul yazmışsın ama ne yazıkki ya kulaktan dolmasın yada beyin fırtınası yapıım derken Opel GT ile BMW M3 karbon tavanı karıştırmışın.
Bi kaç kişide oturmuş alkışlamış.
Senin dedigin olay A kasa GT de varsa bunu otur yaz. Yoksa bilgilerini carbon tavan niçin kullanılır denildiginde yazarsın
Benimle tartışmaya girenlerin hiç birisinde daha iyiside yoktu aynısıda. Buna sende dahil oldun şimdi.
Amcasında olur abisinde olur tanıdıgında olur yada 1.6 sı olur direksiyonu çok iyi olur benımle yarışa soyunur.
93-94 de sen 7 yaşındasın ve GT geçince otobandan milletin nasıl bildigini hatırlıyosun hayret, gerçekci ol.
Sen de varsa daha iyisi youtube yaz bloglara yaz bizde okuyalım, belki bi işe yarar
Zaten GT cilerin hepsi kesinlikle CDx geçmiştir kalkışta otobanda rollda
Burada B GT ile A GT karşılaştırılıyor, A GT nin koltuklarına otur sonra B gt nin koltuklarına otur hangisi konforlu ondan sonra tartışalım.
SFİ mı senin aracın ecotec mi?
Bana kalkıp e92 BMW M3'ü anlatma carbon fiberde amacın görüntü olmadıgını biliyoruz.
Hondacıların VTEC ve TYPE_R'ı Opelcilerin Vectra GT SFİ'ı Ferrari ve Porche dan herzaman üstündür zaten
Nesiin BMW M3 mü carbon liflerle tavan zenginleştiriyosun
Sen saatlerce yazmış ugraşmışsın ama boş ugraşmışın. Burada 2 terim 2 formul yazmışsın ama ne yazıkki ya kulaktan dolmasın yada beyin fırtınası yapıım derken Opel GT ile BMW M3 karbon tavanı karıştırmışın.
Bi kaç kişide oturmuş alkışlamış.
Senin dedigin olay A kasa GT de varsa bunu otur yaz. Yoksa bilgilerini carbon tavan niçin kullanılır denildiginde yazarsın
Carbon fiber lifli ZENGİNLEŞTİRİLMİ tavan yapısıylamı ? Tavanın neresini hafifletebilmişki agırlık merkezini aşagıya indirmiş? Carbon eklemiş yazıyo arkdaş sende hafiflettin agırlık merkezini aşagıya düşürdün, bunun tarfini alayım.
Biriside gelip birazdan A kasa GT de altın kullanılmıştır derse şaşırmıycam.
dohc sfi a kasa vectra ki 3.2 v6 8 sm 0-100 kmsi benim araç 6,5 sn ye 202 hp yakınlarda olsaydın neler yaptığını hep beraber görürdük inan senin araç çok ağır kalır benim eski 93 model aracımın yanında 1993 yılında o araca bindiğimde 27 yani senin yaşındaydım o nedenle hem vectra b gt ye hem vectra a gt ye ve calibraya yeterince bindim cdx dediğin aracın ne olduğnu bilmen gerekir ama benim dohf sfi yimin yerini hiç bir zaman tutamaz sadece ses yapıyor o kadar
konuştuğun araçları iyi tanı sıfırken arkadaşın aracına ilk biz taktik turboyu ve calibradan daha hızlıydı cünkü o bir dohc sfi ...
nasıl 202 hp oldun
bildiğim kadarıyla sadece kısa şanzuman +chip var sende
en başta ne dedik bu tavan GT de var!!!!! anladınmı??
okuduklarımı anlayabilseydin eğer böyle saçma sapan komik bir cevap vermezdin.. deki ben anlamadım.. ben sana seve seve anlatayım.. haa deki ben bilmiyorum bilmemek değil öğrenmemek ayıptır..
bir söz vardır.. cahilde boş söz çok olur kendisini derya bilir diye..
peki sana opelin tasarım mühendisi gibi konuşma hakkını kim veriyor? nerden bu kendine güven
ben ilimle açıkladım.. dedimki tavanı hafif ve tavanın hafif olmasıyla yol tutuş arasındaki bağı sormuşsun onuda anlattım şimdi m3 ü araya sokup boş söz edecek ne var? deki tamam olabilir? bunu söylemek gururunamı dokunuyor? biz yıllarca bu işin ilmini öğrenmek için saç döktük kayhan bey halada uğraşıyorumki dünyanın en büyük kuvvetini çözmek için "deprem mühendisi" olduk sonra siz bizi 2 formül yazmış kulakdan dolma adam yaptınız.. allah razı olsun dahada yazmam size..
ama okurum sende ilimle anlat biz dinleyelim.. hadi buyur.. boş söz etme ama.. bak dedim bidahada yazmam..
tavana carbon eklenmiş derken carbon karışım yapılmış deniyor ben böyle bir tavan vectra a da var mı yok mu bilmem... ama tavanda carbon alaşım varsa tavan hafiflemiştir zaten hafiflemediyse neden yapsınlar tavan daha sağlam olsun diye mi ? eğer hafiflediyse ki hafiflemiştir de bu durum ağırlık merkezini aşşağıya alır yol tutuş artar tarifi bu...
kim ne derse desin a gt b gt den bir gömlek üstün ben bu bilir bunu sölerim.