GT

Bu aracın çok fazla satmamasının nedeni yeterince reklamı yapılmadı.Bu yüzden insanlar böyle bir aracı bilmiyorlar.

bundan tam 2 sene önceki istanbuldaki fuarda görmüştüm..sarısıydı hatta cep telefonumda fotoğrafıda var.. harika bi araçtı..içerde nerdeyse tüm markalar vardı ve araçlara yaklaştırmayan firmalar;ferrari,lamborchini,masarati ve opel'in insignası ile GT' si idi..:), insigna ya yaklaşmasınlar diye çit'e benzer bişe yapmışlar ancak GT' ye sadece içine bir elemanlarını oturtarak milleti uzak tutabilmişler :)..yazık adam oturmaktan sıkılmıştı..fiyatı yanılmıosam yazmıodu ki yazsada hatırlamam zaten :)

bundan tam 2 sene önceki istanbuldaki fuarda görmüştüm..sarısıydı hatta cep telefonumda fotoğrafıda var.. harika bi araçtı..içerde nerdeyse tüm markalar vardı ve araçlara yaklaştırmayan firmalar;ferrari,lamborchini,masarati ve opel'in insignası ile GT' si idi..:), insigna ya yaklaşmasınlar diye çit'e benzer bişe yapmışlar ancak GT' ye sadece içine bir elemanlarını oturtarak milleti uzak tutabilmişler :)..yazık adam oturmaktan sıkılmıştı..fiyatı yanılmıosam yazmıodu ki yazsada hatırlamam zaten :)

Bende sahibindende ilanını buldum...:)

güzel araba ,Ankara'da var bir tane.

corvette ile aynı banttan çıkıyorsa amerikadan geliyor o zaman tezim doğru bu aracın ifyatnın pahalı olmasının sebebi odur..

birde aracın satmamasının nedeni bri arkadaş reklamının yapılmaması demiş opel aptal değil satıcağını bilse yapardı reklamını her şekil o fiyata türkiyede çok daha üst ve ucuz rakipleri olduğunu bildiği için yapmamışdır neticede bu araç şuanda sıfır satılsa 100 bin tl den aşağı satılamaz sorarım 100 bin tl ye kadar porschesi masaratisi hatta bir iki yaşında ferrarisine kadar tutda bmw nin her şekili varken kim gider o parayı opele yatırır..

Geri