GT

1-2 yaşında ferrari varsa ben alırım hemen 1 tır dolusu :D

Lotus un opeldeki teknolojik mirasının büyük etkisi olan çok başarılı bir araçtır en güzel yanı ls7 motoru direkt olarak oturtabilirsiniz. corvette le çok benzer yapısı ve corvette motorlu avustralya versiyonuda sınırlı üretilsede var. twin turbo ls7 motoruyla ve bu görüntüyle çok can yakabilir. ülkemizde birkaç tane gördüm gerçekten yakışıklı

2008 yılında opel neskar(bursa)da benim astraya bakım yaptırırken serviste görmüştüm. millet işini gücünü bırakıp arabayı incelemişti.

hakkatten öyle 400 bin tl imiş bu ferro lar o kadar pahalımıydı benim çok uzak kaldığım bir araba alanı olduğu için ferrari lambo alamıycağım arabanın hayalini kurmak bile fuzuli gelir hep ama porcheler alabiliceğim araçlar olduğu için onların piyasasını biliyorum bak. :D

hakkatten öyle 400 bin tl imiş bu ferro lar o kadar pahalımıydı benim çok uzak kaldığım bir araba alanı olduğu için ferrari lambo alamıycağım arabanın hayalini kurmak bile fuzuli gelir hep ama porcheler alabiliceğim araçlar olduğu için onların piyasasını biliyorum bak. :D

gt parasına ancak 2000 model turşu olmuş boxster alırsın

corvette ile aynı banttan çıkıyorsa amerikadan geliyor o zaman tezim doğru bu aracın ifyatnın pahalı olmasının sebebi odur..

birde aracın satmamasının nedeni bri arkadaş reklamının yapılmaması demiş opel aptal değil satıcağını bilse yapardı reklamını her şekil o fiyata türkiyede çok daha üst ve ucuz rakipleri olduğunu bildiği için yapmamışdır neticede bu araç şuanda sıfır satılsa 100 bin tl den aşağı satılamaz sorarım 100 bin tl ye kadar porschesi masaratisi hatta bir iki yaşında ferrarisine kadar tutda bmw nin her şekili varken kim gider o parayı opele yatırır..

Aracın fiyatı pahalı değil kendi sınıfındaki araçlarla kıyasladığınız zaman ucuz bile sayılır. Şuan bu aracın rakibi sayılabilecek tek araç bana göre peugeot RCZ 'dir. onunda 156(72.000) ve 200 hp lik(79.000tl) 2 modeli var. 200 hp olanı bile max. 250 tork verebilecek güce sahip yani 350nm tork üreten opel gt ile kıyaslanmaz bile.(hiçbir açıdan) 100.000 tl ye bırak 1-2 yaşı kazasız 2000 model ferrari bile bulamazsınız... aynısı porsche ve maserati içinde geçerli. Elimde param olsun hiç düşünmeden alırım. Opel küçümsenecek bir araç değil.. Şu kadarını söyleyeyim ne bmw ne mercedes kendi astra gtc mden aldığım tadı vermiyor bana. bmw 320 = 100.000 tl astra gtc = 38.000 tl.....

ben 2 tır dolusu alayım:D:D

bence onlarıda bilmiyorsunuz

gt parasına ancak 2000 model turşu olmuş boxster alırsın
aynen:D

buna para gömebilecek olanlardan biri de benim:D
çok sevdiğim bir araç. şuan sıfırı TR'ye gelse 100.000'i bulacağını sanmıyorum. Astra OPC bile 70.000 TL idi. motor hacmi ve gücü neredeyse aynı ve donanım olarak Astra daha üstün.
GT yine olsa olsa 80-85.000 TL olur.

s2000'le de rakip diye biliyorum, fiyatları da yakındı.
söylendiği gibi TR'de reklamı da yapılmadı, bence de birçok kişi bu araçtan bi haber.
aracın bir olumsuz yanı var, çok az satılmasında bu da bir etken, açılır tavan elektrikli değil.
bir düğmeyle tavanın bagaj tarafındaki bağlantısı açılıyor, çıt çıt gibi birşey, bagajı açtıktan sonra tavan elle manuel olarak açılıyor, kapatırken de böyle, elle açıp kapanıyor.
büyük ihtimalle aracın boyutu sebebiyle elektrikli mekanizma yapmadılar, görüldüğü gibi biraz ufak çünkü.

kullanmıslıgım yok ama yakından gordugum bır araba ama pek tatmın etmedı benı on tarafı ıle arka taraf ın sekılı bır garıp geldı bana ıcı de yanı pek ısınamadım degmez dıye dusunuyorum

s2000 le Gt videosu gördüm youtubede gt alıyordu tabi bilemem...

bu Gt lerin de kaderi Turkiyede calibradan farksız

Geri