1-2 yaşında ferrari varsa ben alırım hemen 1 tır dolusu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 yaşında ferrari varsa ben alırım hemen 1 tır dolusu![]()
hakkatten öyle 400 bin tl imiş bu ferro lar o kadar pahalımıydı benim çok uzak kaldığım bir araba alanı olduğu için ferrari lambo alamıycağım arabanın hayalini kurmak bile fuzuli gelir hep ama porcheler alabiliceğim araçlar olduğu için onların piyasasını biliyorum bak.![]()
corvette ile aynı banttan çıkıyorsa amerikadan geliyor o zaman tezim doğru bu aracın ifyatnın pahalı olmasının sebebi odur..
birde aracın satmamasının nedeni bri arkadaş reklamının yapılmaması demiş opel aptal değil satıcağını bilse yapardı reklamını her şekil o fiyata türkiyede çok daha üst ve ucuz rakipleri olduğunu bildiği için yapmamışdır neticede bu araç şuanda sıfır satılsa 100 bin tl den aşağı satılamaz sorarım 100 bin tl ye kadar porschesi masaratisi hatta bir iki yaşında ferrarisine kadar tutda bmw nin her şekili varken kim gider o parayı opele yatırır..
1-2 yaşında ferrari varsa ben alırım hemen 1 tır dolusu![]()
bence onlarıda bilmiyorsunuzhakkatten öyle 400 bin tl imiş bu ferro lar o kadar pahalımıydı benim çok uzak kaldığım bir araba alanı olduğu için ferrari lambo alamıycağım arabanın hayalini kurmak bile fuzuli gelir hep ama porcheler alabiliceğim araçlar olduğu için onların piyasasını biliyorum bak.![]()
aynengt parasına ancak 2000 model turşu olmuş boxster alırsın