Hakkınızı helal edin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soru 1 Cevap

Bu kural siz üyelerimizin isteği üzerine konulmuştur.17 yaşındaki bir üyenin 45 yaşındaki bir üyeye '' nbr kanka '' şeklindeki hitaplardan veya nicki farklı olan bir bayan üyenin başka bir üye tarafından erkek olarak algılanıp düzeysiz sohbetlere girilmesinden kaynaklanıyor....

Soru 2 Cevap

Mümkün olduğunca herkesin bu kuralı uygulamasını istiyoruz ve uygulamayan üyeler varsada özel mesaj yolu ile uyarıyoruz.Eğer gözümüzden kaçanlar varsada bu konu hakkında sizden destek itiyoruz.

Soru 3 Cevap

Googla özellikle adını soyadını yazanı arama motorlarında çıkart diye bi talepde bununmadık bu google'ın alt yapısından kaynaklanan bi durum.Ama illa bulunmucam diyorsanız bunun çözümünü defalarca yazdık...

Sonuçda bizim yönetim olarak kimsenin soyadına ihtiyacımız, bu siz üyelerin talebinden kaynaklandığı için bu tarz bi uygulaya geçtik çokda iyi olduğunu düşünüyorumki bu kuralın uygulamasından sonra yukarda belirttiğim problemleri yaşamadık...

ben basindada dedim. yazmam diyee..
ama ordan 2 uye zipladi yok ad yazmak zorunlu olsunn

ya niye yazayimm yaaa yazmam kardesimm...

ama simdide yoneticilere bisey demeyin hepiniz orda evet yazilsin diye zipladinizz.!!!

Bu konuyuda bi istek olarak algılıyorum ve yönetim olarak kendi aramıza tekrar görüşceğimiz belirtmek istiyorum.Bunu isteyen sizsiniz ve zamanında problem yaşayan sizsiniz ve aylar sonra rahatsız olan gene sizsiniz ? E bizde burda evcilik oynamıyoruz siz ne isterseniz onu yapıyoruz.Diyelimki şimdi bu uygulamayı iptal ettik ilerde tekrar böyle bi talepte napıcaz ? Tekrar uygulamayamı sokucaz ? Günlük psikolojik durumumuza göre kural değiştirmeyelim...Lütfen bizede hak verin....

benimde imzamda herşey vardı ama google dan bulunması beni açıkçası fikrimi değiştirdi

ve burada ipsiz sapsız adamlarda katılıyor bazende sürtüşme yaşanıyor peki adam bu isim soyisimden yola çıkarak telini adresini bulması mümkün geçenlerde mehmet abinin başına gelen gibi ecii diye bir üyenin tehtitlerine magruz kaldı peki bu yönde kendimizi nasıl koruyacaz :confused:

En basitinden samet arkadasimizin 2 hafta siteye yorum yazamama cezasi almasi... dengesiz bebenin biri küfür edior kendi ettiği küfürleri yonetime bildirmiyor olan samete oluyor işte bakin bi ipsiz sapsiz belki sametin bilgilerini alip kotu bisey düsünebilir bu vatandas

paylaşım saygıyla olur.. yaşımız yazdıgı halde diyenler oluyor elbet bizde soyadından bulup temizliyoruz :):)

benimde imzamda herşey vardı ama google dan bulunması beni açıkçası fikrimi değiştirdi

ve burada ipsiz sapsız adamlarda katılıyor bazende sürtüşme yaşanıyor peki adam bu isim soyisimden yola çıkarak telini adresini bulması mümkün geçenlerde mehmet abinin başına gelen gibi ecii diye bir üyenin tehtitlerine magruz kaldı peki bu yönde kendimizi nasıl koruyacaz :confused:

Güzel kardeşim zaten bu tarz insanlar bizim forumumuzda 1 haftadan daha uzun bir süre barınamaz..

Ayrıca zaten sürtüşme yaşayıp yaşamamak yine bizlerin elinde olan bir durum.. Sonuçta gerçek ismi ile forumda yorum yapan bir insan hiç tanınmadığı bir ortamdakinden daha dikkatli yazacaktır..

İşte bizimde isim soyisim ile elde etmek istediklerimizden biriside adına güvenmeyipte nickine güvenenleri uzak tutmaktır..

ben basindada dedim. yazmam diyee..
ama ordan 2 uye zipladi yok ad yazmak zorunlu olsunn

ya niye yazayimm yaaa yazmam kardesimm...

ama simdide yoneticilere bisey demeyin hepiniz orda evet yazilsin diye zipladinizz.!!!
kim zıplamış göstersene ben admızı soyadımız yazılsın diye bişey yazmadım kendi adıma;) 2.sadece böyle olacaksa yaşda yazılsın dedim

benin senin icin demiyom ki be serhan..
orda ziplayan lar icin diyomm

Soru 1 Cevap

Bu kural siz üyelerimizin isteği üzerine konulmuştur.17 yaşındaki bir üyenin 45 yaşındaki bir üyeye '' nbr kanka '' şeklindeki hitaplardan veya nicki farklı olan bir bayan üyenin başka bir üye tarafından erkek olarak algılanıp düzeysiz sohbetlere girilmesinden kaynaklanıyor....
quote]

benim de anlamadığım olay şudur... bi kez daha diyim 17 yaşındaki birinin benim adım soyadım imza alanında yazarken ve benim yaşım yazmasına rağmen bana SERHAN diye hitap etmesi adım yazmamış olsa Sen diyecek Bu benim için Serhan demesinden iyidir.Ben konuya böyle yaklaşıyorum.Öbür maddelerle alıp vermediğim yok.Ad yazma zorunluluğu varsa yaş yazma zorunluluğuda olsun o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri