Hakkınızı helal edin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar gaza saza gelmeye gerek yok.Biz düşüncelerimizi yazacaz.Bizim düşüncelerimiz doğrultusunda doğru yol belirlenecektir.
Siteyi site yapan bu üyelerdir.2-3 kişi değil.
acaba soyisim olmayınca düşüncelerimiz anlamlarını mı kaybediyor..yada yanlış mı anlaşılıyor ?..

gecen cuma gelecektin haftalardır gelmedin....

yönetıcılerımız özel mesaj la adımı yazmamı ıstedıler bende durumu izah ettım yazmak ıstemedıgımı belirttim bı sıkıntı olmadı ama sımdı soluk renkle tek adımı yazdım. bı sorun cıkarmadılar..

Burak sende az değilsin yanii ortalığı karıştırdın...:)

Bilen-Bilmeyen de savaşa gidiyor sanır..Açtığın başlığa bak...:)

'' Hakkınızı helal edin...''

Otur oturduğun yerde adamı hasta etme !!....Konuşa konuşa çözülür bütün meseleler....:)

Son düzenleme:
İnşallah şakadır!!! :(:(:(

tamam koyalımda ad soyad bunun doğru olduğunu kim nasıl ispatlıyacak!!!

Son düzenleme:
ben bu işe kendimce bir çözüm buldum, adımı paint gibi foto editörle resim olarak koydum imzama, böylece google vb arama motorları, forumlardan bilgi /email toplayan programlar vb şeylerden muaf kalıyorsun.görmek isteyen de zaten okuyabiliyor , deneyebilirsiniz

Olay niye bu kadar büyütüldü anlamış değilim gerçekten. Bu forum kuralı zaten vardı. Yeni değilki. Arama motorunda çıkmamasını yukarıda arkadaşın belirttiği şekilde sağlamak mümkün. Özel mesaj yoluyla görebildiğimiz üyeye ulaştık ama o niye yazmıyor gibi ayrımcılığı önlemek amaçlı artık bu kuralın uygulanacağını belirttik. Siteye üyelikte ilk istenilen forum kurallarının okunup onaylanması. Okuyup onayladığınız bir kurala itiraz etmenin mantığınıda çözebilmiş değilim. Burak arkadaşımız bunu şahsına almış anlaşılan oysaki bu kural benim içinde tüm üyeler içinde geçerlidir.

İyi forumlar...

Benim anlamadığım bir olay var adını yazabilir soya da ne hacet ki bende yazıyor orası başka 2. ise ad yazma zorunluluğu varsa YAŞ yazma zorunluluğuda koyun 17 16 yaşındaki birinin bana Serhan demesinin yerine Sen diye hitap etmesini tercih ederim ;)

dur durduğun yerde be burak..gitme ya..daha fm sohbetlerimizi sürdürücez.

bu cevap aynı şu üye için geçerli değilmi cevabı gibi olmuş. Bu soruyu biz artık duymaktan bıktığımız için kuralı hatırlattık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri