Hangi motor yağını kullanmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi marka motor yağını kullanıyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    318
Castrol Edge 10-40 kullanıyorum..Yağlaması fena değil..Daha önce mobil 5-30 vardı..Yağ eksiltme durumu da yaşamadım 2bin km oldu..Yalnız fan açma dedinz de, ben su radyatörümü değiştireyim dedim, üzerinde orjnali vardı valeo ama ilk parçası olduğu için yenileyim dedim, yan sanayi aldım, uygun fiyatlıydı o zaman, ancak şimdi araç hep 90-95 te çalışıyor..Yani randımanlı soğutma yapmıyor..Oysa eskisi 80 den yukarı çıkarmıyordu..Uyarıda bulunayım dedim..Radyatör önemli..Eskisini Allah tan satmamıştım, yakın zamanda değiştireceğim

shell helix 10-40 kullanıyorum.Aşırı derecede memnunum:)Nede olsa bir tarafı ferrariye temas ediyor.

mobil 2000 süper S 10/40 koydurdum. araba yeniden dirildi

Shell helix'den memnun olmama rağmen gittiğim özel servis mobil kullandığı için artık mobilci oluyorum:)

Arkadaş castrol edge 10w-40 kullanıyorum demiş. öyle bir yağ yok sanırım. benim aracım astra h 1.6 benzinli twinport motor. 5w-30 mobil 1 esp yağ kullanıyorum. bir daha 0w-30 castrol ya da 0w-40 mobil 1 kullansam mı onu düşünüyorum. yağı inceltmek sorun yaratır mı sizce?

Arkadaş castrol edge 10w-40 kullanıyorum demiş. öyle bir yağ yok sanırım. benim aracım astra h 1.6 benzinli twinport motor. 5w-30 mobil 1 esp yağ kullanıyorum. bir daha 0w-30 castrol ya da 0w-40 mobil 1 kullansam mı onu düşünüyorum. yağı inceltmek sorun yaratır mı sizce?

Şahsen aracın kitapçığı varsa onda ne yazarsa ben onu kullanırım ne artı ne eksi... neyse o...

Öyle bir yağ var arkadaşım ;)

Castrol EDGE tan sentetik seri , ve 10 40 diye bir viskozitesi yok , 5 40 var , dediğin Serdar magnetec 10 40 ve yarı sentetik , Castrol un web sitesine bak bir ara...

Geri