Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GöKHaN2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.

Geçmiş olsun arkadaşım, bu tür haberleri okuyunca inanın çok üzülüyorum.
Bu toplumsal bir hastalık aslında, bilimsel bir adı da var ama çıkaramayacağım, kendinde olmayan birşey için, olanın malına zarar vererek bir tür "öç" alma psikolojisi..Allah yardım ve ıslah etsin bu insanları..

ag_tasarim link' Alıntı:
bugün daha 6 gün oldu astramı alalı....

sol arka kapıya artık ne takmışlarsa var gücüyle çizmişler...siyah rengin ortasında cırrt diye bir beyaz çizik!!

nede güzeldin sen siyah incim nasıl kıydılar sana...çiziğini görür görmez,bukadar çabukmu dedim....

elim varmadı çiziğin boyutunu anlamaya....yüreğim kaldırmadı...ilk arabamızdı...

daha ilk taksidini bile ödeyemedik...yıkadık ogün daha bi güzelleşti...gelin buyrun çizin demişiz bilmeden..

bir hayaldi astra bizim için...palioya gücümüz yetecekken Allah yardım ettide astra  aldık...kalbimiz temizmiş dedik..

canımızdan dişimizden arttırır eşimle çalışır öderiz dedik..

Allahımmmm nolur ıslah et bunu yapanı.....sana havale ediyorum....

ևok geçmiş olsun, diyecek hiç birşey bulamıyorum... walll walll evil_Chamaillerie

sağolun arkadaşlar....Allahımın gücüne gitmesin ama bu acıda baya sağlam bir acıymış....mal canın yongasıdır diye boşuna dememişler...bizim hevesimizi kursağımızda bırakmaksa niyeti başardılar...ne diyeyimmm Allah onlara bizden de güzel arabalar nasip etsin ama bir gün huzur vermesin.....1hafta önce kredisi için koşuştururken şimdi boyamadan bahsediyoruz...

geçmiş olsun sn. ag_tasarım
gerçekten kendi aracım çizilmiş gibi üzüldüm, bu canileri ve insafsızları Allah ıslah etsin
biz gözümüz gibi bakalım araçlarımızı, kendini bilmezlerin yaptıklarına bakın
üzmeyin kendinizi

Hakan bey ilginize çok teşekkür ederim....sabah yaşadığım şoka rağmen yinede böyle bir arabaya sahip olduğumuz için şanlı hissediyorum...üzülmemek elde değil tabi ama canavarlarla yaşıyoruz onlarıda anlamak lazım,içlerinden zarar ziyan vermek geliyor,öyle görmüşler ailelerinden..

bir iki badireden sonra mecbur alışıcaz..ilk olunca bünyemiz kaldırmadı tabi:)

Sn. Ag_tasarım geçmiş olsun, Allah tekrarından esirgesin.g
Neyse ki aracınız siyahmış, Opel servislerinde ücret bile almadan güzelce boyayacaklardır çizilen yeri içiniz rahat olsun.

diğer renklere göre siyah arabanın düzeltilmesi daha mı kolay oluyor?

ag_tasarim link' Alıntı:
diğer renklere göre siyah arabanın düzeltilmesi daha mı kolay oluyor?
siyah ve beyaz da rengin tutması daha kolay tabiki
merak etmeyin orjinali gibi olur, yanlız bu çiziğin resmini çekin elinizde bulunsun
neden boyandığına dair..

bunu bilmiyordum iyi oldu:)iyiki siyahda diretmişim ozaman:)kiri çabuk belli eder diye tepki almıştım:)

h.sonu sürüş denemeleri yaptım bu tecrübesizlikle  inanın milim çizdirmedim,sürücü adayı yazılı arabalarında bol olduğu bir yerde bile beni yani astramı taciz ettiler ,akşamına da kapımın önünde çizdiler...ne bileyim aslında opeli şikayet etmek lazım,  nasıl bu kadar çekici otomobiller yapabiliyorlar diye:))
:D :D :D

ag_tasarim link' Alıntı:
bunu bilmiyordum iyi oldu:)iyiki siyahda diretmişim ozaman:)kiri çabuk belli eder diye tepki almıştım:)

h.sonu sürüş denemeleri yaptım bu tecrübesizlikle  inanın milim çizdirmedim,sürücü adayı yazılı arabalarında bol olduğu bir yerde bile beni yani astramı taciz ettiler ,akşamına da kapımın önünde çizdiler...ne bileyim aslında opeli şikayet etmek lazım,  nasıl bu kadar çekici otomobiller yapabiliyorlar diye:))
:D :D :D

Siyah asalettir, kiri çabuk belli etsede temiz kullanımda yıkandığı zaman kendini çok iyi gösterir. Biz nekadar özene bözene kullansakta araçlarımızı kendini bilmezin biri gelip bu çekici otomobillerimize zarar verebiliyor malesefff...

Geri