Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GöKHaN2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.

thejazz link' Alıntı:
Hareleri giderme işlemini bir ustaya yaptıracaksanız bence swirlx  yada scratch x almak gereksiz olacaktır. Arabanızı cilalı bir şampuan, fiber bezle yıkatarak ve iyi bir fiber bezle sildirerek yeniden hare oluşumunu engelleyebilirsiniz. İki ayda birde Nxt 2.0 + Ultimate Quick Detailer kullanarak  hem parlaklık sağlamış olursunuz hemde koruma sağlarsınız.
aynı şeyi ben de düşündüm, çünkü swirlx ve scratcx i hareler için alacaktım. zaten yaptırınca gerek kalmayacak. evde bulunsun diye alsam almasam mı diyordum ama çok da ihtiyaç duymam sanırım bu durumda.  nxt 2.0 wax olduğu için onu yine de alayım. quick detailer wax ın üstüne extra koruyucu ve parlatıcı gibi bir şey sanırım?

hllb link' Alıntı:
[quote author=thejazz link=topic=153.msg27946#msg27946 date=1303732778]

Hareleri giderme işlemini bir ustaya yaptıracaksanız bence swirlx  yada scratch x almak gereksiz olacaktır. Arabanızı cilalı bir şampuan, fiber bezle yıkatarak ve iyi bir fiber bezle sildirerek yeniden hare oluşumunu engelleyebilirsiniz. İki ayda birde Nxt 2.0 + Ultimate Quick Detailer kullanarak  hem parlaklık sağlamış olursunuz hemde koruma sağlarsınız.
aynı şeyi ben de düşündüm, çünkü swirlx ve scratcx i hareler için alacaktım. zaten yaptırınca gerek kalmayacak. evde bulunsun diye alsam almasam mı diyordum ama çok da ihtiyaç duymam sanırım bu durumda.  nxt 2.0 wax olduğu için onu yine de alayım. quick detailer wax ın üstüne extra koruyucu ve parlatıcı gibi bir şey sanırım?
[/quote]

Ultimate Quick Detailer boya korumanın ömrünü uzatabiliyor. Extra bir katman oluşturuyor. Ayrıca daha derin bir parlaklık veriyor.

tavsiye için teşekkür ederim. swirl ve scrtch  yerine nxt ve detailer almak daha mantıklı görünüyor. ikisini alayım.

Meguiar's G14422 Ultimate Quick Detailer
by Meguiars
$12.68

Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 (18-Ounce Liquid)
by Meguiar's
$16.13

bunlara ilave sisler için sarı ampul ve kutu içi filtre alacam

Nokya Arctic Yellow H10 Headlight Bulb (Stage 1) and Free Alcohol Swabs
by Nokya
$14.19

K&N 33-2964 Replacement Air Filter
by K&N
$41.30

Rica ederim, resimleri bekliyoruz :)

inşallah istediğim gibi olur da yarın hemen resimlerini koyarım :) bu işe 200tl harcayacağım için diğerler alış verişi  artık yaz sonu yaparım.

Abi meg. ürünlerini nerden sipariş verdin

Hepsiburada.com dan bikaç bisey siparis ettimde amazonda fiyatlar cok iyimiş kaç günde elimizde olur abi sipariş versek

ben abd amazondan alıyorum bazen bişeyler. ancak ne yazık ki bir çok şeyi türkiyeye göndermiyorlar :( abd de yaşayan tanıdık var ben siparişleri onun adrese gönderiyorum. o ya kargoyla gönderiyor bana yada gelirken getiriyor. yani amazondan sipariş verip direk buraya gönderilmesi genelde mümkün olmuyor. ancak şöyle bir site var bi ara nette görmüştüm. burayı bi inceleyin. https://www.amerikadaniste.com/Default.aspx? bu site bildiğim kadarıyla size bir abd adresi veriyor kendilerine ait, siz sipariş adresini onların verdiği adresi yazıyorsunuz onlarda türkiyeye kargo yapıyor. yada amazonun avrupa siteleri var almanya ingiltere gibi. onlar türkiyeye direk kargo yapıyor sanırım.

Bugün Turtle Wax teflon cila ile cilaladım.

Aracımda tek tük hareler dışında kusur yoktu ancak kaporta yüzeyi istediğim kadar kaygan değildi, istediğim kayganlığı ve parlaklığı elde ettim.

Turtle Wax markasını ekonomik/amatör uygulamalar açısından benzer fiyattaki rakiplerine göre daha başarılı buluyorum, etkisi daha kalıcı oluyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/turtle-wax-teflon-sivi-cila-500ml-094026/ProductDetails.aspx?productId=otm094026&categoryId=20035736#Gorseller

Geri