- Konuyu Başlatan
walla 2. viteste hızım 170 deydi sabah bu arada resimleri bir yandan cekiyordum siteye yüklüyordum diğer yandan yapmaya devam ediyordum folyoya gelince metresi 5 tl dir 25 cm yeter her hangi bir reklam tabela tükkanlarına gidin ama araba için yapacam demeyin vermiyorlar getir biz yapalım diyorlar bilgisayar kasasını kaplıcam deyin ve bu folyolar iki türlüdür girintili cıkıntılı yüzeye uyum sağlayan ve düz yüzeyde uygulanan muhakkak esneyeni alın ve acele etmeyin hava girmesin arabanın içine bakıyorum pertmiş gibi içi bomboş oldu aksam üstü ibreleri ayarlamak için dısarı cıktım gögüs komple bomboş cok sabır istiyor gögüsü acmak için neleri actım anlatsam 2 sayfa sürer ama görüntüsü mersedes gibi oldu hiç bu kadar fark edecegini sanmıyordum 2. projem asıl bomba bu yer yerinden oynuyacak walla bugun onunda ilk denemesini yaptım aslında sökme amacım kadran levhasını taratmaktı scanerde tarattım ve photoshop s2 de opc serisini montajla kalıp yaptım hatta kendimden eklentiler yaptım ledleri fosforlu cd kalemiyle boyadım ve kagıt olarakta yaglı kagıt kullandım sonuc ebayda 150 tl ye temin edecegim levhayı hatta daha güzelini A4 kagıt biraz emek (bakmayın birazdedgime mütavazilik yapıyorum bi tarafım terledi bu sogukta bide terim dondu ) ney se uzatmıyım yeni projelerle karsınızda olaacam.. aklımda cok pislik fikirler var....