estagfurullah ne kusuru kardesım ,ben taraf değilim hiçbir araç üreticisi bizlerin yakını vs değil ben birçok marka model araç kullandım ama meslek olarak şoförlük yaptığım zamanlarda, ama şahsıma ait araçlarda size göre yol tutuş forddadır bana göre citroendedir onu tartışmam herkesin fikrine de saygı duyarım biz konuya şöyle yaklaşırsak daha iyi olacak sanırım herkes alşıtığı,huyunu ,suyunu bildiği araca daha iyi hakim olur, misal ben ne yaparsam yapayım renault megan2 kullanamıyorum 3-4 ay kullandım aralıksız ama asla alısamadım,bana frenleri bir garip geliyor ,aracın yoltutuşunu beğenmiyorum bana hiç güven vermiyor,onunla ben de az kalsın e-5 de hem de rampa yukarı cıkarken spin atacaktım zor toparladım ama belki megana çok alışmış biri de bana hadi oradan sen kullanamıyorsun da diyebilir, misal ben c4 e son derece hakimim istediğiniz her araçla aynı süratte virajlara korkmadan girerim çunki onu iyi tanıyorum,nerede ne tepki vereceğini biliyorum hyundai de çok büyük bir üreticinin ürünü sanıldığı kadar da güvensiz değil benim onu savunduğum yerleri belli cok sağlam olması ve kullanıcısını asla yormaması ben onu kullanırken cok keyif alıyordum o sınıftan beklenmeyecek bir konfora sahip bence ...kullanamadığım bir diğer araç da mitsubishi lancer mesela ona da asla alışamadım dedim ya iş biraz da alışkanlık meselesi ,o toz konduramadığım c4 den inip calibrama bindiğim anlarda da oh be dünya varmış diyorum o bana jeep gibi yüksek geliyor, calibra yerde sürünüyor sanki ama bunun farkına calibrayı alana kadar varmamıştım, kısaca birçok marka modeli uzun zaman kullanmadan,onu tanımadan neyin ne olduğu anlaşılamaz,gençken şahinim vardı ne varyeteler yapardım viraj miraj hak getire şimdi asla kullanamam garip geliyor, bu alışkanlık meselesi opel düşmanı değilim ama opelci de değilim ...