- Konuyu Başlatan
aracın görseli benim için önemlidir o yüzden iyi yapmıssın Dogukan..eskisi ile aynı duruyor fiyatıda gayet iyi..aslında sharkfin de düşünebilirdin
Oney Can kardeşim ? Şu balık sırtı olanlardanmı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracın görseli benim için önemlidir o yüzden iyi yapmıssın Dogukan..eskisi ile aynı duruyor fiyatıda gayet iyi..aslında sharkfin de düşünebilirdin
aynen balık sırtı..hatta senin araca pianoblack renginde olan cok iyi gidecektir
nikelajı sadece bir yerde kullan kardesim..kapı cıtasında kullanma..ya kapı kolu yada cam çıtası olsun..hatta istersen ikiside olsun..ama kapılara cok kötü durur parana yazık olur... aslında ben nikalajları koyu renk araclara yakıstırıyorum..beyaz aracım olsaydı kesinlikle pianoblack detaylarla süslerdim..mesela panjuru boyatırdım difüzör yan aynalar vs..
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Hepimizi bilinçlendirdin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 07:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 07:26 ----------
Can kardeşim peki ben bu piano black detaylar hoş olurda aynalar , difüzör falan komik olmazmı dersin ¿
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim hosuma gidiyor kardesim valla mesela su arac var
bu araçta sadec aynalar boyanmış..senin aracta panjur alt ızgaralar sis cerceveleri yan aynalar varsa difüzör kısmı hatta bagaja ince bir spoiler takarsın bu plastik olanlardan oda siyah olur..tavanada sharkfin yaparsın pianoblack..daha sonra jant alıcaksan parlak siyah alırsın yada en azından kapaklarını boyatabilirsin..güzel olabilir
Hyundai'de kim demiş fren yok Benim arabamı diğerlerinle karıştırma bazı era'larda arka frenler kampana benim arabanın arka frenler disk. Daha dün Manavgat'tan eve gelirken ışık maviydi aniden sarıya geçti durmak zorunda kaldım ve mesafe 50 metre falandı 130 km/h ile durdum sen aynısını Corsa ile yapsana Caner hocam.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 04:56 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 04:53 ----------
Katılıyorum Uğur bencede hem paran cebine kalıyor hemde zevk alıyorsun bu tür şeyler ile
inşallah klavye hatasıdır ışık maviden sarıya dönmemiştir