Herkese merhabalar arkadaşlar, iyi forumlar arkadaşlar
Bugün 5 gündür beklediğim kargom sonunda geldi
Arabaya yapılan proje yok , yedek parçada yok. Bugünkü projem sarjlı elektrik süpürgesi.
Şimdi herkezin baş belası iç temizliktir. Oto yıkamalara rahat yılda 200 lira para veriyoruz hepimiz buda ucuz ve etkili bir yöntem bana göre. O yüzden sarjlı süpürge en mantıklı karar bana göre çünkü aldığım ürün bilinmedik marka görünsede Conti Stella diye bir ürün ve emiş gücü çok iyi ürün geleli 2 saat oldu sarjdan yeni çıktardım tam sarj olmadığı halde çok iyi bir performansı var
.
Conti Stella Cms 312 Islak Kuru Åarjlı Süpürge 17297167 - n11.com
Linki bu alıcak olanlar hiç düşünmeden olsun benimkisi 5 günde geldi kargosu ilden ile değişir ama 3-4 günde falan geliyormuş normalde. Ama kargo bedava falan sonuna kadar tavsiye ederim
. Fiyat 59 lira bu arada biraz domestik ev kadınlarına dönücek forum ama sonuçta temizlik imandan gelir , Birde oto yıkamaya harcanan paralardan kurtulduğumuzu düşününce daha bir güzel oluyor
. Bu sitede araça çakmaklığında çalışan ürünlerde var uygun fiyatlılar ama emiş gücü çok iiyi olmadığı için ben tercih etmedim temizlik yapacağım zaman evden indiriyorum. Bu arada Antalya'da oturan arkadaşlarımız buyursun gelsin hem çayımı içsin hemde arabasını temizlesin
Bunlarda resimler :
Artık daha önceki konuları unutalım artık onun için yorum atmayın lütfen