Herkese merhabalar iyi forumlar
İlk önce süpürgeden başlayayım bugün Antalya aslında parçalı bulutluydu her an yağmur yağabilirdi ama ben kimseyi bekletmemek için bu havada temizlik işine giriştim
Öncelikle çekiş konusunda hiçbir şikayetiniz olmasın. Çok çok iddialı bir çekiş gücü yok ama yeterli denilecek sevide rahatlıkla söyleyebilirim
. İkinci olarak 2 adet aparat veriyor zaten bir tanesi halı,döşeme,bagaj havuzu gibi yerleri temizlerken rahat kullanımı var. Diğeri ise dünkü resimdeki paylaştığım uzun olan yani oda işte ulaşılması güç yerler için kullanıyor onunda kullanışı iyi. Tek bir sıkıntısı var pil durumu biraz zayıf diyebilirim tam dolu sarjl ile yarım saatlik sürekli çalıştırma sonucu oldukça zayıflıyor çekmemeye başlıyor ama yarım saat içinde arabanın ön kısım,arka kısım ve bagajını temizleme şansım oldu ondan sonrada direk sarja taktım
Ben memnun kaldım açıkcası eğer nakit paranız varsa daha kaliteli bir şey alabilirsiniz ama 70-80 lira gözden çıkarmanız lazım ama bana yarım saatte yeter diyorsanız alabilirsiniz içiniz rahat olsun
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:41 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:27 ----------
Şimdi gelelim arkadaş bugünkü ufak çaplı projemize
Arabayı aldığım günden beridir radyo kanallarının tek tük çekmesi ve antemin ucunun kesilmiş durumda olması benim çok canımı sıkıyordu bende öncelikle internette araştırdım ve orjinallerinin fiyatlarının 35 lira falan olduğunu gördüm. Daha sonra sanayi sitemizde bulma şansımız varmıdır diye Japon Parçacımıza ufak bir ziyarette bulundum. Ve aradığım ürünü buldum hatta o kadar doğru bir zamanda gelmişimki geleli 2 gün olmuş
Orjinal olup olmadığını sordum Hyundai marka değil ama buda Kore malı orjinali ile birebir hiçbir fark yok dedi. İstersen orjinalde getiririm ama bunun fiyatı 15 lira onun fiyatı 40 lira dedi bende direk tamam bu olsun diyerek satın aldım
Bu malesef önceden kesilmiş olan radyo antenim çok çirkin duruyor değilmi ?
Buda yenisi ile çekilmiş fotoğrafları
Montaj konusuna gelicek olursak zaten çok kolay sol tarafa çevirerek söküyoruz daha sonra yeni antenimizide sağ tarafa çevirerek monte ediyoruz
Buda yeni antenimizin monte edilmiş görüntüsü
Şuan yeni anten sayesinde tek tük geçen radyo kanalı 10'a ulaştı diyebilirim.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:46 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:41 ----------
Buda benim bonusum olsun
Herkese şimdiden teşekkürler