Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
96bin km de araba ve değişen parçalar beni de huylandırdı. Sadece çamurluk dese tamam da kapı ve çamurluk. abim astrayla kaza yaptı sadece çamurluk değişti, kaldı ki boyatmak yerine kimse kapı + çamurluk değiştirmez. sadece çamurluk olsa belki...
Boyası değişeni olan SW tipi aracları satmak diğer modellere göre daha zor. fiyatta onun etkisi yüksek olabilir. Pazarlık v.s uğraşmamak içinde hemen satılsın diye dip fiyatı vermiştir. bence motor yürüyen ve akılları kurcalıyan hasar alan böylegi kontrol ettirtip alınabilir.
bence bu arabanın ucuz olmasının esas sebebi sw.olması.fazla piyasası olmayan bir araba.
sıkı bir araştırmadan sonra alabilirsin ancak satacak olursan sen de zorlanırsın bunu unutma.
Kıllanmadım desem yalan olur. Arabanın SW olmasının kusuru yok. Satılmasa fabrikası yapmazdı. Kalabalık aileler için SW arabalar tercih sebebi olabiliyor. Zamanında renaultların SW ları kara borsa değilmiydi? Beni kıllandıran sırf boya uğruna parça değişimi yapılması+şanzuman durumu. Son zamanlarda easytronic şanzumanlar hakkında kötü yorumlara sıkca rastlamaya başladık. Klasik otomatik şanzumandan korkmam ama easytronic tipine şüpheyle yaklaşmaya başladım. Kendim easytronic şanzumanlı araç kullanmadım ama söylentiler genelde bu şekilde.