ilandaki araç için yorumlarınız nedir arkadaşlar

bende sırf o yuzden ilk adımı hala atmadım savaş abi tamamen sanzıman olayı korkutuyor beni

ilker abi 2005 model arabada şanzuman problemi olacağını sanmıyorum.10 yaşını geçtikten sonra başlayabilir masrafa:)sw araba herzaman satılır.biz sw kullanıyoruz diye demiyorum 94 olmasına rağmen şıkışıp fiyatı 500 1000 lira aşağı ceksen satarsın diye düşünüyorum.arabanın fiyatına gelince 96000 km olması yüzünden bu fiyat düşük.bizimki 15 yasında 150000 de :D aradaki fark bu bence..saygılar=)

Bu arabanın iyi bir kaza geçmişi var bence.zamanında ben de buna benzer bir ilanla ilgilenmiştim.didikleyince aracın kazalı olduğunu ön kısmın komple söför mahalline kadar yenilendiğini itiraf etmişti adam

Araba EASYTRONİK ...Ben 2. elde herzaman korkarim otomatik viteslerden..
arkadaşa katılıyorum. forum sitelerinde easytronic vitesden çok şikayet var. 2. el otomatik vitesi bedavaya verseler almam. sorun çıkarmaya başladı mı ocağına incir ağacı diker. otomatik vites sorun açarsa herkese heryere gösteremezsin. parçası bakımı kısacası herşeyi para. kimse tamir etmeye pek yanaşmaz. otomatik vites alacaksan sıfır alacaksın. 3-5 sene sorunsuz bineceksin.sonra bu arkadaşın yaptığı gibi sorun çıkarmaya başlamadan önce satacaksın.keyfine bakacaksın.başkaları uğraşacak otomatik vitesin sorunlarıyla. bilmem anlatabildim mi?....

Kazasız ama sol kapı ve camurluk komple değişmiş ilginç birde kaza yapsa nereleri değişecekti acaba.

Geri