İlginç devir problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan munveren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakmışken Kanister valfinede bi bak

Isı sensoru ne baktir.hararet müsurünü kastetmiyorum.termostat üstü sensor var.ne alaka demeyin rolantideki düzensizliği egr veya rol anti motoru kadar bu sensorde etkiliyor

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
map sensörünü temizleyip geri taktım ayrıca map sensörünün arkasından emme manifolduna lpg den boru çekilmiş vida gevşekti çelik macunla etrafını sıvadım şuan problem görünürde yok cevap verip ilgilenenlere çok teşekkür ederim

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
O zaman hava aliyor aracin demeki düzeldiğine göre

Evet lpg yi bağlayan arkadaşı çok andım sağolsun

Valla üstad bende bu lpg işinden nefret ettim tesisat çekmeden borulardan kendim komple düzelttim enjektör yerlerini borularını heryerden uzun kablolar enjektör boruları uzun uzun hepsini düzeltim bir beyinin yeri kaldı boş vaktimde ona ayar vereceğim

• Beğen
Tepkiler: Alfonso
Valla üstad bende bu lpg işinden nefret ettim tesisat çekmeden borulardan kendim komple düzelttim enjektör yerlerini borularını heryerden uzun kablolar enjektör boruları uzun uzun hepsini düzeltim bir beyinin yeri kaldı boş vaktimde ona ayar vereceğim
En iyisi başkan Allah'tan elimiz yatkın kendimiz bi şekil çözüyoz yoksa vay halimize bütün parçaları değiştirlerdi caanım ustalar tabi işini düzgün yapanlar baştacımız

• Beğen
Tepkiler: Alfonso
Geri