Öneriniz nedir maliyeti yüksek mi olur sorun ne olabilir?Mavi ise geçmiş olsun üst kapak açılır üstad çok üzerine gitme masraf artar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öneriniz nedir maliyeti yüksek mi olur sorun ne olabilir?Mavi ise geçmiş olsun üst kapak açılır üstad çok üzerine gitme masraf artar
Kapalı kutu üstad o 5 de gider 15 deÖneriniz nedir maliyeti yüksek mi olur sorun ne olabilir?
Araç 220 binlerde normal zamanlarda gidişi çekişi vs. İyi ama sabah 2-3 marşda çalışma ve çalışınca kısa süreli yoğun duman atma can sıkıcıKapak açılmalı üstad başka yolu yok işçilik düzgün yapılmalı önemli olan işçilik iyi olması
Peki yaptırmadan kullanmaya devam etsek ne olur 1.3 Multijet motorlarda epey şikayet var sanırımKapalı kutu üstad o 5 de gider 15 de
Yok 1.3 ler güzel sorunsuz motor masraf artar üzerine gittikçePeki yaptırmadan kullanmaya devam etsek ne olur 1.3 Multijet motorlarda epey şikayet var sanırım
Bu şekilde kullanmaya devam etsek büyük problem olmaz sanırım yaşadığım ilçede küçük yer ankayan usta bulmak gerçekten zor ne yapacağımı şaşırdım artıkYok 1.3 ler güzel sorunsuz motor masraf artar üzerine gittikçe
İmkan varsa söktürüp yaptırınBu şekilde kullanmaya devam etsek büyük problem olmaz sanırım yaşadığım ilçede küçük yer ankayan usta bulmak gerçekten zor ne yapacağımı şaşırdım artık
Hocam turboya enjektörlere kızdırma Bujilerine bakıldı gerekli işlemler temizlikleri yapıldı EGR kaldı birtek ondan yapar mı acaba bazı motoru açtırıp yaptıranlar sorun hala devam ediyor diyor aracı yeni aldım ama soğutmaya başlatıyorİmkan varsa söktürüp yaptırın