Insignia'daki hayal kirikliğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkes tarafından övüp öüvüp bitirilemeyen insignia nedense benim söylenildiği kadar hoşuma gitmedi. 1- Direksiyonun şekli çok gıcık bir tip 3 kollu direksiyon ve sağ-sol tutacakları havaya doğru bakıyor.2- öyle heybetli geniş duran arabanın arka tarafı çok ama çok dar 3- ön tarafı, yan profilin ve arka tarafın inanılmaz gölgesinde kalmış.4 baktığım yaklaşık 80 bin ytlilik arabanın iç döşemeleri nedense renk ve görsellik açısından çok soğuktu...

İyi yönleri ise; güzel motor seçenekleri, kaliteli iç mekan malzemesi, güzel jantlar, yan taraftan duran dolgun görünüm...

Param olsa alır mıyım? hayır...

zaten begensen sasardım kedi ulasamadıgı cıyere mundar dermiş

zaten begensen sasardım kedi ulasamadıgı cıyere mundar dermiş

:) ya bi git kendin gör arabayı. yandan arkdan güzel ama önü o araba için çok basit kalmış mı kalmamış mı? arkası dar mı geniş mi? :)

Parasının arabası değil..

Ben katılmıyorum,fiyatlandırma için birşey diyemem fakat araç herşeyiyle bence on numara.

Cidden opeli tebrik etmek lazım ciddi anlamda güzel bir araç yapmış.Çok çok detaylı inceledim.Hatta test aracı geldıgınde ılk test edenlerden birisi olacagım.Cok guzel arac(bence)

arkadaşlar yapmayın yav. bence güzel araç. tabiki gelince daha net görcez. ama şöyle düşünün passatın bir fiyatlarına bakın. 80-90-100 ü geçen rakamları var. bu passat cc değil. normal passat. passattaki bu fiyatlara göre opel insigna hayli hayli bu fiyatları hak ediyor. çizgiler tabiki zevk işidir. ama genelde herkes çok beğeniyor. bizzat fuarda gören arkadaşlarımda var, hepsi şok olmuş. anlatacak kelime bulamadılar desem yeridir. ayrıca bence bayağı satacak Türkiyede. tamam belki çoğumuz veremeyiz bu kadar para ama verenler çok olur bence. bir değer hususta, opel in hala gözümüzde orta sınıf aracı olarak kalması. opel e bu para değmez diye düşünüyoruz genelde, ama bakıldığı zaman bir çok pahalı araçların sunamadığı özellikleri daha uygun bir fiyata opel insignada buluyoruz.

bana gore insignia opelin en mukemmel aracı opel GT den sonra :D arkasi dar falan degin ona bakarsanız cls nin arkasi kısmı bile gorundugunden cok ama cok dar yeni nesil sedan luks aracların nerdeyse tamamı cupe goruntusu verildiginden bogle bir sorun war tavanı daha yuksek olsaydı bisim gosumuse daha geniş gelirdi... deri kalitesi ise gercekten mukemmel 80.000 kusur ytl olan dan bahsediyorum ve onumuzdeki aylarda ailem den biri alıcak 3.20 yerine bu aracı almasının kesinlikle ii bir se.,m oldugunu dusunuyorum... araç tek kelimeyle mukemmel...

80-90 bin YTL inanılmaz yüksek bir bedel.aracı çok yakından inceleyemedim ama standart donanımlarının tamamına baktım.bana göre fiyat çok abartılı.opel enazından türkiyede hayal kırıklığına uğrar.dün bir yakınımız volvo s40 1.6 D aldı.hemde 28 bin euro ya.bence insignianın altında kalır bir araç değil, fazlası var eksiği yok.bana deselerki al sana 80 bin ytl insigniamı yoksa 2. el başka bir araçmı?, hiç terettüt etmeden daha nice araçlara bakarım.

Geri