sonuçta avrupada yılın aracı .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonuçta avrupada yılın aracı .
o faso fiso ödülleri almak zor değilki hiç birinizin sevmediği 307 de 1. olmuştu hani nerde???
80-90 bin YTL inanılmaz yüksek bir bedel.aracı çok yakından inceleyemedim ama standart donanımlarının tamamına baktım.bana göre fiyat çok abartılı.opel enazından türkiyede hayal kırıklığına uğrar.dün bir yakınımız volvo s40 1.6 D aldı.hemde 28 bin euro ya.bence insignianın altında kalır bir araç değil, fazlası var eksiği yok.bana deselerki al sana 80 bin ytl insigniamı yoksa 2. el başka bir araçmı?, hiç terettüt etmeden daha nice araçlara bakarım.
bi kere s40 parasını haketmiyor ne konuşup ne yazdığımızın farkına varalım insignia dizel kategorisinde 2.0 hacim kullanıyor daha aşağısınıda kullanacağını sanmıyorum kaldı ki insignianın boyu 4.86 cm ve yeni saab 9-5 platformunu opelden aldı , 9-5 desek aaaaa abi üst sınıf bu araç hani bu hatalara düşmeyin derim. bi kere s40 a focus platformunu kullanıyor ve boyu insigniadan bi hayli kısa , isnignia s40tan 2 gömlek büyük s80in lastik çapı bile insigniadan küçük daha ne olsun80-90 bin YTL inanılmaz yüksek bir bedel.aracı çok yakından inceleyemedim ama standart donanımlarının tamamına baktım.bana göre fiyat çok abartılı.opel enazından türkiyede hayal kırıklığına uğrar.dün bir yakınımız volvo s40 1.6 D aldı.hemde 28 bin euro ya.bence insignianın altında kalır bir araç değil, fazlası var eksiği yok.bana deselerki al sana 80 bin ytl insigniamı yoksa 2. el başka bir araçmı?, hiç terettüt etmeden daha nice araçlara bakarım.
Ne demek nerde?
Piyasada ne kadar 307 var acaba?En çok satanlar listesinde neredeyse Peugeot nun lokomotıfı olmus bır aractır 307...
Fasa Fiso dediğiniz ürünler için milyonlarca dolar ar-ge ve tasarım harcaması yapıldıktan sonra aylarca araçlar test ediliyor vs.vs.
O kadar kolay olsaydı herkes alırdı..
Güldürmeyin Allah aşkına
Ya s40 tan bahsediyorsun.Bir kere insignia ile sınıfı birmi s40 ın?
Evet s40 cok guzel bır arac benımde sınıf arkadasım aldı 1.6 d full beyaz,yine cok samımı bır arkadasımda aynısının 2006 modelı var ve gercekten cok guzel arac.Ama ınsıgnıa nın rakıbı dahı olamaz,nasıl bir tuttunuz onu anlamadım..
s40 ın rakibi astra sedan oluyor.
Insıgnıa - S60 a denk gelen bir araç,isterseniz birde fiyatları o donanım ve motorlara göre karşılaştırın