Insignia'daki hayal kirikliğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonuçta avrupada yılın aracı .

arkadaslar ful olan verziyonlari pahali bizler normal standat verziyondan konussak onun bile yeterli ekstralari var ... arka kisminin biraz engin olmasinin disinda hic bir kusuru yok bu aracin bence oda kusur degil mercedesin cls si ne de bindim arkasi ayni yükseklikte fiyati da üc kat daha farkli passatin cc si oda arka kismi engin bu arabalari spor gösteren hatlarindan dolayi arka koltuk kisimlari biraz daha engin normal sartlarda yeterli oldugunu düsünüyorum...

o faso fiso ödülleri almak zor değilki:) hiç birinizin sevmediği 307 de 1. olmuştu hani nerde???

Ne demek nerde?
Piyasada ne kadar 307 var acaba?En çok satanlar listesinde neredeyse Peugeot nun lokomotıfı olmus bır aractır 307...

Fasa Fiso dediğiniz ürünler için milyonlarca dolar ar-ge ve tasarım harcaması yapıldıktan sonra aylarca araçlar test ediliyor vs.vs.

O kadar kolay olsaydı herkes alırdı..

80-90 bin YTL inanılmaz yüksek bir bedel.aracı çok yakından inceleyemedim ama standart donanımlarının tamamına baktım.bana göre fiyat çok abartılı.opel enazından türkiyede hayal kırıklığına uğrar.dün bir yakınımız volvo s40 1.6 D aldı.hemde 28 bin euro ya.bence insignianın altında kalır bir araç değil, fazlası var eksiği yok.bana deselerki al sana 80 bin ytl insigniamı yoksa 2. el başka bir araçmı?, hiç terettüt etmeden daha nice araçlara bakarım.

Güldürmeyin Allah aşkına :)

Ya s40 tan bahsediyorsun.Bir kere insignia ile sınıfı birmi s40 ın?
Evet s40 cok guzel bır arac benımde sınıf arkadasım aldı 1.6 d full beyaz,yine cok samımı bır arkadasımda aynısının 2006 modelı var ve gercekten cok guzel arac.Ama ınsıgnıa nın rakıbı dahı olamaz,nasıl bir tuttunuz onu anlamadım..

s40 ın rakibi astra sedan oluyor.

Insıgnıa - S60 a denk gelen bir araç,isterseniz birde fiyatları o donanım ve motorlara göre karşılaştırın ;)

çağrı valla Allah razı olsun. hislerime tercüman olmuşsun. abi s40 la insigna ya. ya hiç insigna hakkında yazılar okunmamış yada ben bu araçları hiç bilmiyorum. ki astra almadan önce s40ı a dan z ye incelemiş bir insanım.

80-90 bin YTL inanılmaz yüksek bir bedel.aracı çok yakından inceleyemedim ama standart donanımlarının tamamına baktım.bana göre fiyat çok abartılı.opel enazından türkiyede hayal kırıklığına uğrar.dün bir yakınımız volvo s40 1.6 D aldı.hemde 28 bin euro ya.bence insignianın altında kalır bir araç değil, fazlası var eksiği yok.bana deselerki al sana 80 bin ytl insigniamı yoksa 2. el başka bir araçmı?, hiç terettüt etmeden daha nice araçlara bakarım.
bi kere s40 parasını haketmiyor ne konuşup ne yazdığımızın farkına varalım insignia dizel kategorisinde 2.0 hacim kullanıyor daha aşağısınıda kullanacağını sanmıyorum kaldı ki insignianın boyu 4.86 cm ve yeni saab 9-5 platformunu opelden aldı , 9-5 desek aaaaa abi üst sınıf bu araç hani bu hatalara düşmeyin derim. bi kere s40 a focus platformunu kullanıyor ve boyu insigniadan bi hayli kısa , isnignia s40tan 2 gömlek büyük s80in lastik çapı bile insigniadan küçük daha ne olsun

Ne demek nerde?
Piyasada ne kadar 307 var acaba?En çok satanlar listesinde neredeyse Peugeot nun lokomotıfı olmus bır aractır 307...

Fasa Fiso dediğiniz ürünler için milyonlarca dolar ar-ge ve tasarım harcaması yapıldıktan sonra aylarca araçlar test ediliyor vs.vs.

O kadar kolay olsaydı herkes alırdı..

Güldürmeyin Allah aşkına :)

Ya s40 tan bahsediyorsun.Bir kere insignia ile sınıfı birmi s40 ın?
Evet s40 cok guzel bır arac benımde sınıf arkadasım aldı 1.6 d full beyaz,yine cok samımı bır arkadasımda aynısının 2006 modelı var ve gercekten cok guzel arac.Ama ınsıgnıa nın rakıbı dahı olamaz,nasıl bir tuttunuz onu anlamadım..

s40 ın rakibi astra sedan oluyor.

Insıgnıa - S60 a denk gelen bir araç,isterseniz birde fiyatları o donanım ve motorlara göre karşılaştırın ;)

valla bütün forum bilir ben bu astrayı almadan önce çoookkkkk 307 aradım.. hatta geçenlerde yine bi takas durumu söz konusu olmuştu. Ama nedense kimse al demedi o zamanalrda bile.. Hıı bence çok gzel araba ama kimse al demiyor

bende gider passat cc alırdım.. yada bmw alırdım 80-100 milyara..

Yaklaşık 52bin tl ye 1.6 t insignia nın orta dolulukta bir aracına sahip olabiliyoruz...

1.6 t 180 hp gayet yeterli vergidende avantajlı ve donanım olarak cosmo olması lazım ogun fıyat bakmıstık egem de danısman arkadasla ıstedıgım ozellıklerle 54.500 tl ye falan gelıyordu.Ama arac cosmo 1.6 t navı+sunroof.. Daha ne olsun

Bu sınıfta 55bın tl ye bu dolulukta bir arac daha söylermısınız benzer motorda cok rıca edıcem?

Yanı passatmı dıceksınız yada accord mu cok merak edıyorum..

Cok buyuk artıları ve yenılıklerı olan bı arac bu..

@ Gokhan : Astra alman daha ıyı olmus.Bak 307 de güzel araç çok çok kullandım ılk pıyasaya cıktıgı zaman full unu kullandım bellı bır sure.Cok guzel bır aractı oda farklıydı mesela o zamana göre...Ama zamanla sorunları ortaya cıktı,ön takım ve bazı kronık elektrık arızaları gibi ama hala alınabılecek araclardan benceıkıncı elde uygun bır secenektır..

Uzun lafın kısası bence Insıgnıa ok basarılı bır arac olmus,fiyatlar ınse hepımızın yararına olur ama su ekonomıde bu rakıplerle bu rakamlar gayet ıyı dıyebılırım...

Birazda fıyatlarda ındırım yapılırsa tadından yenmez,ama su durumda Turkıye genelınde durumu bılemem ama Izmırdekı yetkılı satıcılar bekledıklerınden fazla talep gordugunu soyluyorlar.

Geri