Yasin bey fabrika verisi de nedir yahu niye kendınızı bununla avutuyosunuz ki şahsen ben 2012 1.2 Corsa aracımlada Ailemin olan Opel Meriva ile de ne bileyım bi başkasının arabası ile de o yakıt verilerinin yanından bile geçmeyecek veriler elde ediyorum Bu tamamen sızın nasıl kullandıgınızla alakalı kinayeli cevaplar vermeden once nasıl araba kullandıgınızı bir daha dusununuzKişiye göre ne demek ya ortada bir fabrika verisi vardır
Misal aracınız 10.5lt şehir içi benzin yakıyor fabrika verisi bu, fabrika verisinden çok yakanı gördüm ama inanın fabrika verisinden az yakanı ilk kez görüyorum tebrikler
220km hızı rahat yapıyor vayy be ne motor varmış
Araba almanın heyecanı olur böyle yanlı yorumlar
2012 model 1.2 opel corsa D aracım ile güncel yakıt tuketımım şehirler arası km de 16-17 kurustur Arabamı ilk aldıgımda daha revizor donemındeyken bile Ispartadan İzmire benzın ısıgım yanıp sonerken ısparta merkezde shellden aldıgım 80 tl lık benzın ıle Izmır e ulastım Bornova da kapımın onunde kontagı kapatmadan once ısık yenı yanmıştı
NOT
1-)İzmire vardıgımda benzın ısıgı yanıp sonmeye başlamadı sadece yenı yandı yanı 80tl nın hepsını harcamamısım bıle
2-)revizor donemı dıye bahsettıgım sey ılk 2000 km de pıstonların etrafının cok ınce bir tabaka komur tabakası ıle baglanıp sürtünmenın azalmasıyla daha az yakmaya basladıgı donemdır...
3-)Ispartadan Izmıre giderken shellden aldıgım benzının lıtre fıyatı 4.98tl idi
Son düzenleme: