slm kardeşim dedğin servislerde gerçekten iş yok benim bir ustam var yani çocukluk arkadaşım.eskiden beri izmirin tanınmış servislerinde motor ustalığı yapıyor.ben onu tavsiye ederim.eğer düşünürsen görüşelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçektende servis işi izmirde sıkıntılı. Burada herkes biryerleri övüyor. Bir bakıyorsunuz bu övülen yerlerden aracını götürüp memnun kalmayan arkadaşlar var. Dolayisıyle insanın kafası karışıyor.. Bende aracın trigerini dışarıdan alıp özelde değiştirmek istiyorum, Şöle ilgili, donanımlı, fiyatları kazık olmayan bir servis bulsak negüzel olacak değilmi??
Ben de MERKEZ OPEL Mustafa Usta Derim. Geçenlerde kayınvalideme 2004 corsa c almıştık. Adam tam 45 dk inceledi aracı. Ama heryönüyle. Eksiklerini söyledi. Sonra arabayı aldıktan sonra eksiklerini yaptırmak için gittiğimde hepsini sıraya soktu.
1) Fren disk balata değişecek
2) Direksiyon kutusu tamir
3) Salıncaklar değişecek
Bir yağ bakımıyla işi bitirdik. Boşuna hemen değiştirme, zaten borcun var, araçta öldüm bittim bişey yok, idare eder dedi. Para meraklısı biri olsa hepsini yapar 500-600 lirayı cebe atardı diye düşünüyorum.
ben de kesinlikle 3.Sanayi Merkez Opel Servisi'ni (Mustafa Usta) öneriyorum. (Koçtaş karşısı metro yolu kenarında)
aynen yukarda yazdığı gibi işi iyi biliyor hakkından azını alıyor ve gereksiz parça değiştirmiyor fiyatlar da uygun daha n'olsun. ben çok takıntılı biriyim mesela hafif ses yapıyor diye parça değiştirmeye çalıştığım çok oldu (örneğin tekerlek rulmanı) gerek yok kafana takma en az 1 sene gider kaşınma git gez dedi gönderdi beni
2, sanayıdekı ergöçen değilde 3.sanayıdekı ergöcen dağa ıyı işçiliklerı dağa guzel bence