Kapı Eşiği Nikelaj Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kapı Eşiği Nikelaj Uygulaması

BÜLENT link' Alıntı:
Turkiyede yokmu
Sende var+emrede var+kerimde var
Taktir artikta Aracta gece gorunusunu gorelim
Ben açıkcası taktırmayı pek düşünmüyorum.. Farklı düşüncelerim var kapı eşiği ile, yakında netlik kazanır :)

BÜLENT link' Alıntı:
Turkiyede yokmu
Sende var+emrede var+kerimde var
Taktir artikta Aracta gece gorunusunu gorelim

Abi yurtdisindan geliyor bunlar :) arabaya ufak tefek seyler yapililacak onlarla beraber ateslerim resimleri :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

E-bay'de LEDli Astra yazılı ürün artık satılmıyormuş :(

Dolaşırken bişey çarptı gözüme..
Şu arka tamponun üstüne takılan nasıl sizce?

$(KGrHqJ,!qoE88ffTzPmBPVzY6rOKg~~60_3.JPG

http://www.ebay.com/itm/2011-11-12-OPEL-VAUXHALL-ASTRA-J-Rear-Bumper-Sill-Protector-Plate-Steel-cover-/120872419808?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c248ec1e0&vxp=mtr#ht_6633wt_1163

eşya koyarken oralar çizilebiliyor. Koruyucu olacaktır. Şık ta gözüküyor

temmuz 2012 de astra 1.4 sport aracımı aldım ve kapu eşiginde nikelaj ların olmadığını gördüm sonrasında üzerine düşmedim ancak bugün müşteri memnuniyeti adına beni aradıklarında durumu izah ettim ve bana verdikleri cevap şu oldu fabrikalar bunu aksesuar olarak tasarlayıp araclara koyuyolar yani arac donanımı olraka görmüyolar o yüzdende araclarda farklılık göstermesi normal ee napmalıyım dediğimde bana yinede yardımcı olacaklarını tanesini 35 liradan verecklerini söylediler astra yazanlardan bende rezerve ettirdim bekliyorum..

tunçbaki link' Alıntı:
temmuz 2012 de astra 1.4 sport aracımı aldım ve kapu eşiginde nikelaj ların olmadığını gördüm sonrasında üzerine düşmedim ancak bugün müşteri memnuniyeti adına beni aradıklarında durumu izah ettim ve bana verdikleri cevap şu oldu fabrikalar bunu aksesuar olarak tasarlayıp araclara koyuyolar yani arac donanımı olraka görmüyolar o yüzdende araclarda farklılık göstermesi normal ee napmalıyım dediğimde bana yinede yardımcı olacaklarını tanesini 35 liradan verecklerini söylediler astra yazanlardan bende rezerve ettirdim bekliyorum..
1 tane de bana söyleseniz çok makbule geçerdi :))

tunçbaki link' Alıntı:
35 TL mi  general_Not_talking

Geri