- Konuyu Başlatan
Ynt: Kardeşime Golf aldık.
Kardeşim aslında aklımda uzun uzadıya yazacak çok şey var ama fırsat bulamıyorum, bulduğumdaysa o an aklım karışık oluyor, zamanla detaylara gireceğim.
Corsa gibi; pedala dokunmanla anında negatif ivme kazanıyor araç, bu konuda Astra dan malum pek memnun değiliz ancak Astra nın da yüksek hızdaki sert frenlerdeki stabilitesi beni çok etkiliyor, bakalım Golf bu konuda nasıl?
Olmaz mı hocam araç bu, göklerden inmemiş, ben Astra mı hala çok seviyorum değişen birşey yok.
OGOKTAS link' Alıntı:Tolga merakla bekliyorum yorumlarını, birde bir ara iki aracın aynı karede önden yandan arkadan resimlerini paylaşırsan çok sevinirim.
Kardeşim aslında aklımda uzun uzadıya yazacak çok şey var ama fırsat bulamıyorum, bulduğumdaysa o an aklım karışık oluyor, zamanla detaylara gireceğim.
sallierim link' Alıntı:Tolga abi özellikle fren sistemini kıyaslar mısın.geçenlerde bir golf gördüm adam basar basmaz durdu hayran kaldım.freenleri bir test et sana zahmet
Corsa gibi; pedala dokunmanla anında negatif ivme kazanıyor araç, bu konuda Astra dan malum pek memnun değiliz ancak Astra nın da yüksek hızdaki sert frenlerdeki stabilitesi beni çok etkiliyor, bakalım Golf bu konuda nasıl?
harunhoca link' Alıntı:Yaz Tolga bey yaz, hiç bir sorun yok. Babamın oğlunun değil bu araçlar, iyi yönleri olduğu gibi eksik yönleri de var. Golfün de üstün tarafları olduğu gibi kötü yönleri de var.
Olmaz mı hocam araç bu, göklerden inmemiş, ben Astra mı hala çok seviyorum değişen birşey yok.