Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

Golfler iyi ve tercih edilen araçlar ancak  özgün değiller.  Ne kadar tutulursa tutulsun astradaki özgürlüğün dörtte biri yok.

amerikada 7 ileri golf satmıyor vw.ayrıca golf 7 de amerikada satılmıyor.hala golf 6 satılıyor.build yaparken zip kodu soruyor 27949 u girebilirsiniz benim evin koduydu :D

harunhoca link' Alıntı:
Golfler iyi ve tercih edilen araçlar ancak  özgün değiller.  Ne kadar tutulursa tutulsun astradaki özgürlüğün dörtte biri yok.

Astra nın Red Dot ödülü var ve çok prestijli bir tarım ödülüdür, ama Golf ü de kullanıp kısa sürede alışınca -tasarımı çarpıcı olmasa da- birçok yönden saygı uyandırıyor ve yavaş yavaş sevmeye başlıyorsunuz, en azından nefret etmeyecek kadar.

Seslerle ilgili 2013 aracım ses yok 1 adet vardı oda giderildi.Başka ses filan gelmiyor bilginiz olsun

Ben Astra da az da olsa ses sorunu yaşıyorum ama araç 3 sene 51.000 km dir körfezin taşlı-çukurlu ve stabilize yollarından dayak yiyor, buna rağmen duyduğum seslerde 3 yıl boyunca artış ya da değişiklik olmadı; nadiren orta konsol dekorundan ve dikiz aynasından bir "çıt" sesi geliyor.

Asıl sorun alt takımın gürültüsü, aracın zarif yapısına hiç yakışmıyor ve çözümü de yok, Opel yeni parça da geliştirmedi işin kötüsü.

akın link' Alıntı:
söylediğiniz sorunların hepsi çözüldü ve bahsettiğiniz gibi kronik değil. yeni çıkan üretimlerde radyo çekmeme su fıskıye sızdırması 1,4 tsi lerde motordan gelen ses bitti. zaten her aractadayoktu bu sorunlar. koltuk tüylenmesi bazı golflerde çıkmıştı ( özellikle bej renk ) ama kullanıcı hatası olanda var üretim hatası olanda... golfün tek dezavantajı fiyatının yüksekliği....

Ben, GOLF sorunsuz bir araç demedim ki? Astra sahibi olarak yaşanılan sorunları dile getirdim ve bu sorunlar aşılırsa Astra'nın GOLF karşısında şansı olabileceğini kinayeli olarak belirttim. Zira güncel olarak siz de takdir edersiniz ki, Astra'nın GOLF karşısında üstün olma gibi bir şansı yok. Ha aradaki fark pire ile deve değil, ama GOLF üstün!

İşte az ya da çok GOLF'ün üstün olduğunu bazı insanlar kabullenmek istemiyor, hatta Astra'yı GOLF'ten üstün görüyorlar, ben bunu anlamayamıyorum. Sonuçta kendi fikirleridir saygı duyarım ama bu sefer de bizim fikrimize, objektifliğimize saygı duyulmuyor :)

REC link' Alıntı:
Ben, GOLF sorunsuz bir araç demedim ki? Astra sahibi olarak yaşanılan sorunları dile getirdim ve bu sorunlar aşılırsa Astra'nın GOLF karşısında şansı olabileceğini kinayeli olarak belirttim. Zira güncel olarak siz de takdir edersiniz ki, Astra'nın GOLF karşısında üstün olma gibi bir şansı yok. Ha aradaki fark pire ile deve değil, ama GOLF üstün!

İşte az ya da çok GOLF'ün üstün olduğunu bazı insanlar kabullenmek istemiyor, hatta Astra'yı GOLF'ten üstün görüyorlar, ben bunu anlamayamıyorum. Sonuçta kendi fikirleridir saygı duyarım ama bu sefer de bizim fikrimize, objektifliğimize saygı duyulmuyor :)

Katılıyorum,

Golf 7 nin Astra J den iyi olmasının sebebi Astra yı ezmesi değil Astra dan "biraz daha" daha başarılı olduğu kriterlerin fazlalığı.

Yine de genel toplamda arada aşırı fark yok ve hatta Astra araçlara hisleriyle bağlananlara ve fiyat/performans beklentisinde olanlara göre daha iyi bir otomobil olarak da kabul edilebilir, sorunsuzluk olaraksa bazı istatistik firmaları Astra yı çok övüyor ama bunlara tıkırtı - tozlanan kadranlar vs çapındaki can sıkıcı sorunlar dahil olmasa gerek!

Astralarımızı seviyoruz ve eksiklerini görmek istemiyoruz sanırım victoryy

REC link' Alıntı:

ben bu mesajımı sizin için yazmamıştım zaten :)  sizin fikirlerinizi bunları savunma biçiminizi hep takdir etmişimdir, üstadım size laf yok :)  benim lafım bazı hadsiz  insanlara ;)

akın
Albay
**

Teşekkür Sayısı: 65
Teşekkür Et
ևevrimdışı ևevrimdışı

֜yelik Bilgileri  ֖zel Mesaj (Offline)

Ynt: Marşa basma süresinin uzaması
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2011, 14:42:59 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

benim eski  astrada da aynı şey vardı. araç marşı kendi tamamlıyor. bir sıkıntı söz konusu değil

Cevap vermek ıstemıorm sana ama zorluyosun; 2011'de sattıgını soyledıgın sonra hıc bır mesajda tekrar aldıgından bahsetmedıgın 2013'de 60binde tekrar satmaya calıstıgın bunu ortaya cıkarınca da neye ugradıgını sasırıp kufurler eden bır ınsanın hadden bahsetmeı cok ıronık.

Geri