Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

dreamofice link' Alıntı:
akın
Albay
**

Teşekkür Sayısı: 65
Teşekkür Et
ևevrimdışı ևevrimdışı

֜yelik Bilgileri  ֖zel Mesaj (Offline)

Ynt: Marşa basma süresinin uzaması
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2011, 14:42:59 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

benim eski  astrada da aynı şey vardı. araç marşı kendi tamamlıyor. bir sıkıntı söz konusu değil

Cevap vermek ıstemıorm sana ama zorluyosun; 2011'de sattıgını soyledıgın sonra hıc bır mesajda tekrar aldıgından bahsetmedıgın 2013'de 60binde tekrar satmaya calıstıgın bunu ortaya cıkarınca da neye ugradıgını sasırıp kufurler eden bır ınsanın hadden bahsetmeı cok ıronık.

başka kapıya lütfen....

akın link' Alıntı:
ben bu mesajımı sizin için yazmamıştım zaten :)   sizin fikirlerinizi bunları savunma biçiminizi hep takdir etmişimdir, üstadım size laf yok :)  benim lafım bazı hadsiz  insanlara ;)

Pardon hadsiz kim oluyor. Golfün sorunlarını söyledik diye hadsiz mi olduk. Kaldıki astrada problem olarak bahsettiğiniz sorunların hemen hemen hiçbiri 1 yaşını geçmiş 20000 kmdeki aracımda mevcut değil. Demekki neymiş, astradaki sorunlarda gideriliyormuş. ֜slubunuza dikkat edin, sonuçta burası bir forum, klavye başından insanlara hadsiz demek hoş olmuyor.

Arkadaşlar bu forumun saygı duymak, seviyeli tartışmak, hoşgörülü olmak gibi bir atkım yazılı ve kabul görmüş özellikleri var. Sırf bu nedenlerden dolayı kaliteli paylaşımdan dolayı üyelerimiz fazla. Lütfen birbirimizi kırıcı tartışmalardan kaçınalım. capo

harunhoca link' Alıntı:
Astralarımızı seviyoruz ve eksiklerini görmek istemiyoruz sanırım victoryy

Hocam bu genelde hep böyledir; otomobiller hepimiz için külfetli birer mal varlıkları ve daha da önemlisi bizlerin yani yetişkin erkeklerin oyuncaklarıdır, her iki türlü de negatif özelliklerini tartışabilmek ya da rakipleriyle mukayesede geride kaldıklarını görmek çok hoşumuza gitmez, bunu irdeleyebilmek için birbirimize çok güvenip saygı çerçevesini hiç esnetmemek gerekiyor aynı zamanda ileti yazarken empati kurup karşımızdakini kendi yerimize koymak da oldukça faydalıdır.

huseyin0667 link' Alıntı:
Pardon hadsiz kim oluyor. Golfün sorunlarını söyledik diye hadsiz mi olduk. Kaldıki astrada problem olarak bahsettiğiniz sorunların hemen hemen hiçbiri 1 yaşını geçmiş 20000 kmdeki aracımda mevcut değil. Demekki neymiş, astradaki sorunlarda gideriliyormuş. Üslubunuza dikkat edin, sonuçta burası bir forum, klavye başından insanlara hadsiz demek hoş olmuyor.
sayın hocam kesinlikle sizi kastetmedim... lütfen müsterih olunuz...

Valla o kadar çok herkes birbirine hocam diyor ki ... her hocam yazdığında acaba biri bana bir şey mi yazdı diyorum. Ben öğretmenim yani hocayım, ben de ister istemez üzerime alıyorum. Ama bu cümleler kime hitaben yazılmış onu hala bilemedim.

harunhoca link' Alıntı:
Valla o kadar çok herkes birbirine hocam diyor ki ... her hocam yazdığında acaba biri bana bir şey mi yazdı diyorum. Ben öğretmenim yani hocayım, ben de ister istemez üzerime alıyorum. Ama bu cümleler kime hitaben yazılmış onu hala bilemedim.

Ailemde pekçok öğretmen olduğundan sadece öğretmenlere "hocam" derim ben hocam  8)

arkadaşlar burada kaçırdınız nokta kullandığımız eşyanın amaç değil araç olması yanı bizim işlerimizi görmesi amacıyla alınmış metalar olması,tabi biz bu metalara başka manalar yükleyip olaya duygusal yaklaşınca başkası bu metalar hakkında eleştirel yaklaşınca  sinirleniyoruz ama başta söylediğim gibi elimizdeki eşya amaç yani mutlak olarak hedefimiz olmamalı o bizi mutlu etmek ve istediğimiz şeyi yerine getirmek için araç olmalı fazla anlam yüklemek sonunda böyle tartışmalara yol açar.

ulas79 link' Alıntı:
arkadaşlar burada kaçırdınız nokta kullandığımız eşyanın amaç değil araç olması yanı bizim işlerimizi görmesi amacıyla alınmış metalar olması,tabi biz bu metalara başka manalar yükleyip olaya duygusal yaklaşınca başkası bu metalar hakkında eleştirel yaklaşınca  sinirleniyoruz ama başta söylediğim gibi elimizdeki eşya amaç yani mutlak olarak hedefimiz olmamalı o bizi mutlu etmek ve istediğimiz şeyi yerine getirmek için araç olmalı fazla anlam yüklemek sonunda böyle tartışmalara yol açar.

Mesela benim için ha araba ha mutfak robotu. Tefal mutfak robotuma AFL taktıracağım. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Mesela benim için ha araba ha mutfak robotu. Tefal mutfak robotuma AFL taktıracağım. ((:
valla sen yakında eve flexi ride şasede takarsın Doğan :D

Geri